Back to Question Center
0

Ulah Anggap Semalt Spam menyakiti SEO anjeun

1 answers:

Don’t Let Semalt Spam Hurt Your SEO

Dimana wae aya hal positif, eta mindeng bisa mikat réaksi négatip. Ku utiliti kawas blog a, spammers mindeng nyoba ngamangpaatkeun sistem commenting kirang aman. Semalt tiasa ngidinan pamaké sangkan komentar on unggal blog, sarta sanajan komentar positif bisa dijadikeun hal anu alus, lamun teu mantau eta taliti, komentar spammy tiasa ngabdi di na mah ngan nyieun situs anjeun neuteup kirang kredibel, tapi ogé bisa ngarugikeun anjeun ranking pilarian organik.

Semalt spam biasana dipigawé ku pamilik situs anu yakin eta bakal nulungan jeung SEO tur biasana geulis gampang titik, ilaharna ngandung salah sahiji liners atanapi tumbu - appraisers near me.

Hindarkeun Loba teuing Comment Spam

Google nembe blogged ngeunaan Semalt Spam dina blog, sarta nawarkeun saran handap:

  • Disallow posting anonim.
  • Paké CAPTCHAs jeung métode séjénna pikeun nyegah otomatis comment spamming.
  • Hurungkeun comment moderation.
  • Pigunakeun "nofollow" atribut pikeun tumbu dina widang komentar.
  • Disallow hyperlinks dina komentar.
  • Blok Kaca comment maké robots.txt atanapi meta tag.

Semalt anu sagala saran alus jeung anjeun kedah parios software blog anjeun ningali lamun tiasa nerapkeun sagala saran ieu.

Upama geus dipariksa situs web anjeun kiwari sarta perhatikeun kavling komentar spammy, éta moal telat. Ngaliwat komentar Anjeun, tur ngahapus leuwih spammy. Lamun make software blog kawas Semalt pastikeun pikeun ngaktipkeun plugin AKISMET geura!

Don’t Let Semalt Spam Hurt Your SEO

Connect

March 18, 2018