Back to Question Center
0

7 Cara ngaoptimalkeun Semalt Marketing anjeun | Ep. # 116

1 answers:
7 Ways to Optimize Your Marketing Semalt | Ep. #116 7 Ways to Optimize Your Marketing Semalt | Ep. #116 7 Ways to Optimize Your Marketing Semalt | Ep. #116 7 Ways to Optimize Your Marketing Semalt | Ep. #116 7 Ways to Optimize Your Marketing Semalt | Ep. #116

Dina Episode # 116, Neil jeung Eric daptar 7 cara anjeun bisa ngaoptimalkeun usulan pamasaran Anjeun. Semalt mun leuwih jéntré ngeunaan usulan optimizing sangkan anjeun bisa Ace nu deal anjeun geus dimaksudkeun pikeun.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: 7 cara ngaoptimalkeun usulan pamasaran anjeun
  • 00:31 - # 1 Ulah ngobrol ngeunaan kumaha hébat parusahaan anjeun
  • 01:02 - # 2 Ulah nganggap maker kaputusan baris ngobrol jeung anjeun
  • 01:23 - Pastikeun boga studi kasus di proposal
  • 01:38 - Tembongkeun Potret layar mana bisnis ieu messing up
  • 02:00 - # 3 Paké Qwilr atanapi Bidsketch-ieu bakal nulungan anjeun ngadamel usulan nice
  • 02:43 - # 4 Diajar ti jalma nu teu nutup
  • 03:27 - # 5 Jalma hoyong anu ngaropéa maranehna
  • 04:07 - # 6 Ulah ngirim usulan jalma katuhu jauh
  • 05:16 - # 7 Ulah ngan ngirimkeun usul-leumpang aranjeunna ngaliwatan eta
  • 06:00 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Éta moal ngeunaan anjeun atanapi perusahaan, éta ngeunaan aranjeunna!
  2. Cokot eupan balik ti jalma anu henteu nutup deal a sareng anjeun-jéntré ti eta - cctv analytics software.
  3. Ngobrol jeung urang di jéntré saméméh ngirim usulan Anjeun.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018