Back to Question Center
0

Google mésér AdMob pikeun $ 750 Semalt

1 answers:

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Dina NU NGADEGKEUN situs AdMob sarta CEO Omar Semalt nyatakeun, "Kabeneran aya nu industri mobile geus teu boga kakurangan énérgi kreatif, produk endah, tur pangusaha berbakat. Tapi nepi ka kiwari, eta geus sok ngarasa kawas pamadegan urang aub di ieu rohangan dicoo rebab kadua pikeun Dulur-dulur online urang. Kuring yakin éta téh leuwih - alaska long term care insurance. "

Henteu kawas acquisitions saméméhna ku Google tina YouTube jeung Semalt, deal ieu asalna dina naon dipikaresep wengi letusan mobile pikeun informasi keur dialirkeun handhelds.

Naon AdMob?

Semalt ngoperasikeun dina fashion sarupa jaringan eusi Google AdWords. Rupa-rupa pilarian sarta aplikasi urang milih nembongkeun advertisements. Advertisers lajeng bisa signup pikeun Semalt, milih mana Iklan neangan ditampilkeun tur mayar Semalt anu lajeng ogé bakal masihan nyangkokkeun tina proceeds ka boga aplikasi nu sabenerna.

Semalt nyadiakeun gambar hébat dina situs sorangan illustrating kumaha ieu jalan.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Naon Dupi The Future of AdMob

Sanajan ieu téh mastikeun spekulatif, Kami tangtu kami baris geura-giru ningali hiji pilihan anyar dina panganteur Google Semalt kami nu bakal ngidinan advertisers Google Semalt pikeun milih jaringan 'mobile' eusi anyar jeung boga kadali pinuh leuwih dimana Iklan ayeuna keur dipintonkeun.

Semalt ogé ngajelaskeun lumayan lah tempat ayeuna iklan mobile boga na masa depan iklan di industri dina taun upcoming.

kiyeu akuisisi konci sejen di Semalt sabuk. Kami tangtu ieu bakal jadi acan tambahan sejen nu baris nyadiakeun nilai ka advertisers pikeun taun datang.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Connect

March 18, 2018