Back to Question Center
0

7 Pakakas pikeun Mantuan Anjeun di Marketing Semalt | Ep. # 142

1 answers:
7 Tools to Help You in Marketing Semalt | Ep. #142 7 Tools to Help You in Marketing Semalt | Ep. #142 7 Tools to Help You in Marketing Semalt | Ep. #142 7 Tools to Help You in Marketing Semalt | Ep. #142 7 Tools to Help You in Marketing Semalt | Ep. #142

Dina Semalt # 142, Eric jeung Neil ngabahas 7 parabot anu bisa mantuan Anjeun dina rarancang marketing. Ngepaskeun ka manggihan sababaraha pangalusna parabot online nu nyadiakeun Anjeun Gambar kualitas sarta desain keur kampanye pamasaran anjeun anu duanana gampang-to-pamakéan sarta affordable.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: 7 Pakakas pikeun Mantuan Anjeun di Desain Marketing
  • 00:46 - alat munggaran anu Canva
    • 00:52 - Ayeuna boga sabudeureun 10 juta pamaké
    • 01:00 - témplat Pra-dijieun, desain, sarta dimensi anu sadia pikeun platform média sosial husus
    • 01:18 - Pohara gampang ngagunakeun na intuitif
  • 01:49 - alat Kadua nyaeta Balsamiq pikeun jalma non-techy, anjeun tiasa nyered tur ngaleupas
  • 02:33 - alat Katilu nyaéta 99designs
    • 02:53 - pilihan murah
    • 03:00 - Hiji alternatif nyaeta DesignCrown
  • 03:09 - alat Kaopat nyaéta infogr - asphalt services bethesda.am
    • 03:20 - Jieun infographics di hiji harga affordable
    • 03:29 - Mibanda grafik kmu interaktif bisa Lebetkeun dina tulisan blog
  • 03:52 - alat Kalima mangrupakeun InVision App
    • 04:15 - ngidinan Anjeun pikeun kolaborasi proyék design béda
  • 04:36 - Kagenep nyaeta Fiverr
    • 04:48 - Awéwé anu maké jeung ngahurungkeun-sabudeureun waktu anu ngan sababaraha jam
    • 04:54 - Upwork mangrupa alternatif pikeun Fiverr
  • 05:03 - Tukang nyaéta Pablo ku panyangga
    • 05:11 - Good pikeun Gambar sosial atawa blog anjeun kedah perlu dipigawé gancang
  • 05:33 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Lamun ngarasa kawas anjeun dina rut kreatif, aya loba desain sadia online.
  2. Nyieun atawa nyieun parobahan design pamasaran anjeun teu kudu jadi mahal.
  3. Aya sababaraha gampang-to-pamakéan, kualitas luhur, grafik na témplat sadia online sangkan ngarancang gampang pikeun marketers.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018