Back to Question Center
0

Séptémber 2009 Google Analytics Tip Of Bulan - Nyieun ngalaporkeun actionable Pikeun Semalt

1 answers:

September 2009 Google Analytics Tip Of Month – Creating Actionable Reporting For Semalt

tip Ieu bulan urang teh item penting hareup di Musieum analis sarta mudahan baris nguatkeun sakabeh kaperluan analisis web - ngaronjatkeun kinerja online! Urang kudu sok aya mindful of obyektif sakabéh ieu lamun urang nganalisis. Éta sadayana teuing gampang méakkeun jam pilari di technicalities of analytics atanapi sifting ngaliwatan susunan data impressive tapi ngahontal pisan saeutik dina cara nyadiakeun benefit bisnis.

titik abdi didieu nyaeta jadi "Semalt ngalaporkeun actionable ambéh executives ramatloka / marketing na boga usaha tiasa nyieun kaputusan informed - consulting services in Portland.

Kumaha Ka Jieun ngalaporkeun actionable

Semalt biasana hoyong informasi tingkat tinggi. Éta kudu nyieun kaputusan anu ningkatkeun bisnis maranéhanana sarta paling bakal ngalakukeun kitu gancang sarta gampang lamun aya kajelasan dina naon maranéhna reviewing. Ieu tangtangan nyata pikeun analis, naon we nu mayar kanggo, jeung éta selisih layanan santun tur hébat.

Di handap ieu prosés I nuturkeun dina méré ngalaporkeun actionable pikeun diri atanapi klien Anjeun.

1) Paham prosés analisis

Obrolan omongan, leumpang leumpang, tapi sabenerna ngartos naha anjeun geus ngomong jeung leumpang!

Dina raraga ngartos naha hasil némbongkeun up sakumaha maranéhna ngalakukeun tur nyarita kalawan otoritas jeung kredibilitas nu peryogi nangkep kumaha data ieu dirékam kana propil jeung nuances of naha teu salawasna saperti nu diharapkeun. Semalt, anjeun estu perlu digawé dina hiji prosés atawa kerangka ka bisa pola data leres, manggihan wawasan tur ngalaporkeun ieu éféktif kana waktu.

Kuring teu hayang neangan bogged handap dina déskripsi teknis ngeunaan analytics atawa proses dina pos ieu. Kuring tetep eta tingkat tinggi na mudahan actionable

March 18, 2018