Back to Question Center
0

7 Tips mun Ngaronjatkeun ngahontal tina Semalt anjeun | Ep. # 160

1 answers:
7 Tips to Improve the Reach of Your Semalt | Ep. #160 7 Tips to Improve the Reach of Your Semalt | Ep. #160 7 Tips to Improve the Reach of Your Semalt | Ep. #160 7 Tips to Improve the Reach of Your Semalt | Ep. #160 7 Tips to Improve the Reach of Your Semalt | Ep. #160

Dina Episode # 160, Eric jeung Neil ngabahas 7 tips anu bakal nulungan urang ngaronjatkeun jangkauan sahiji podcast Anjeun. Dimimitian podcast nu teu gampang jeung ngaronjatkeun jangkauan anak merlukeun putting sababaraha karya. Ngepaskeun ka diajar tips na strategi kayaning tumuwuh jaringan anjeun, ngarobah up headline anjeun, sarta maximizing off lalulintas anjeun meunang dina iTunes.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: 7 Tips mun Ngaronjatkeun ngahontal tina Podcast anjeun
  • 00:35 - # 1: Dupi daptar di handap na email AND nyorong eusi Anjeun kaluar ka saluran Anjeun
    • 00:48 - Eric ngagunakeun host podcasting disebut, "Daptar Ieu" pikeun nyorong pikeun sababaraha channel
    • 01:15 - blast Email ogé geus mujarab pikeun Eric jeung Neil
  • 02:30 - # 2: Témbongkeun unggal episode tunggal nu Anjeun dirékam
    • 02:50 - Eric migunakeun MeetEdgar mun ngajadwalkeun tulisan na
  • 04:04 - # 4: "The headline bener dampak sabaraha undeuran podcast nu meunang"
  • 04:13 - Copyblogger Rumus headline tiasa masihan anjeun témplat mun nyieun headline pikaresepeun
    • 04:32 - generator headline Fortune urang oge mantuan
    • 04:36 - TitleCapitalization baris ngalereskeun headline anjeun
  • 04:57 - # 5: Upami anjeun gaduh podcast a, gaduh blog, teuing!
  • 05:48 - # 6: Beuki ratings sarta ulasan anjeun boga, beuki anjeun bakal meunang
    • 06:18 - Lamun bisa meunang leuwih lalulintas di iTunes, make ka meunang leuwih pintonan!
    • 06:30 - nyabit di podcast anjeun ninggalkeun review sarta rating
    • 06:48 - Tim of LeadPages dijieun intro The Marketing Sakola urang jeung outro
  • 07:20 - # 7: Palang Ngamajukeun
    • 07:40 - John Lee Dumas boga komunitas hébat disebut The Podcaster urang Paradise
    • 08:10 - Bagikeun dina komunitas podcasting tumuwuh Gustina
  • 08:15 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Kudu di sababaraha channel sarta ngaronjatkeun teu ngan eusi Anjeun, tapi headline Anjeun ogé.
  2. Cokot eupan balik sarta ratings ti iTunes-eta bisa naekeun lalulintas anjeun nyata - company logo design letters.
  3. Jeung jumlah tumuwuh tina podcasters, éta loba gampang ayeuna babagi, sambungkeun, sarta mantuan hiji sarua séjén.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018