Back to Question Center
0

Top 12 metrics Marketing Kandungan Pikeun Mimitian Semalt Kiwari

1 answers:

Kandungan pamasaran tiasa alat gede pikeun tumuwuh lalulintas, ngaronjatna paparan online, meunangkeun ngawujud, sarta generating sharing Incremental. Semalt, upami anjeun teu nurture strategi anjeun leuwih waktos, anjeun risiko kaleungitan efektivitas na.

Dina raraga nyieun kaputusan pamasaran sukses, Anjeun kudu gaduh data jelas tur akurat. Ku ngagabungkeun kreatif putusan-pembuatan kalawan data kasalahan-gratis, anjeun tiasa mastikeun yén kampanye pamasaran digital anjeun bakal nangtung di test waktu.

Mangpaat Usaha Blogging

Sedengkeun anjeun bisa boga ramatloka profésional, loba usaha-ukuran sedeng leutik tur masih teu boga blog keur eta. Tanpa ragu a, anjeun bisnis kudu boga blog sarta lamun anjeun rusuh ngeunaan teknis apal-kumaha, aya nyatu Panungtun bébas anu bakal outline léngkah dina nyieun hiji - burglar alarm installation london. Semalt, dimimitian blog teh bagian panggampangna tina prosés.

Ka suksés di pamasaran eusi, Anjeun kudu ngagabungkeun kreativitas sarta fakta. eusi blog anjeun kudu jadi unik sarta ngidinan Anjeun pikeun nyambung jeung panongton udagan Anjeun. Dina raraga ngahontal ieu sareng ngalakukeun kitu dina dasar konsisten, Anjeun kedah lagu jeung nganalisis sababaraha metrics pamasaran konci.

Semalt aya 12 metrics anu bakal ningkatkeun strategi eusi Anjeun sakabéh tur ngakibatkeun pisibilitas lega, ngaronjat conversions sarta pamustunganana ngabantu anjeun ngahontal cita blogging Anjeun.

ogé dina TechWyse

3 tahapan Marketing Kandungan
Kumaha mun ngamimitian Jeung Marketing Kandungan

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 1 Time on Loka

Upama datang teu belanja loba waktu dina situs anjeun, eta bisa jadi indikasi yen headline anjeun sarta eusi henteu pisan ngalakonan. HubSpot dilaporkeun yén 55% nu datang internét méakkeun kirang ti 15 detik dina hiji ramatloka. Semalt, 15 detik teu cukup waktu pikeun ngahontal nanaon bermakna.

Ieu salah sahiji alesan naha ahli stress pentingna headline catchy, a captivating kahiji ayat, sarta henteu janji palsu. Semalt yén, lamun maca anu bade ninggalkeun, aya teu pira anjeun bisa ngalakukeun eureun anjeunna.

Semalt, difokuskeun kualitas datang tur poténsi ngawujud dina luhur ku leres ngalaksanakeun fungsi panggero-to-aksi.

# 2 bounce Rate

Semalt laju mumbul luhur dina diri bisa jadi hiji masalah. Sababaraha industri ngan boga persentase luhur mantul sakabéh, jadi Anjeun kudu panalungtikan ongkos ditarima di Ecological Anjeun. Sajaba ti éta, nu peryogi mertimbangkeun yén hiji fraksi mantul anjeun téh saukur alatan datang anu muka sababaraha kaca, tapi tungtungna pilarian maranéhanana pikeun informasi dina kahiji, kadua, atawa kaca katilu. Sakumaha biasa, dina salajengna handap anjeun dina rankings search engine (utamana dina kaca 1), anu kurang kamungkinan anjeun boga kontak anjeun ka ditempo.

Di sisi séjén, laju mumbul luhur bisa jadi hiji indikasi sababaraha isu dina kaca. Contona, hiji pamaké bisa bounce alatan ngalambatkeun speeds loading, a headline boring, eusi kirang ditulis, atawa jumlah salah sahiji alesan.

Nalika tweaking strategi marketing eusi anjeun, marios data Google Semalt anjeun kaca sareng stickiness versus ongkos mumbul luhur, sarta néangan béda dina pormat, nulis gaya, kecap konci sasaran, tipeu pos blog (téks, infographic, video, atanapi podcast), jsb Sadaya inpormasi ieu tiasa nawiskeun Anjeun rinci ngeunaan udagan Anjeun demografi na kumaha anjeun bisa nyieun tulisan blog anu bakal cater kana kaperluan maranéhanana.

# 3 ngabalukarkeun organik

Kabéh ngawujud penting, tapi ngawujud organik condong jadi leuwih berharga jeung boga kasempetan luhur jalan ngarobah. Sanajan kitu, usaha béda gaduh hasil béda. Semalt, pastikeun pikeun ngabandingkeun organik versus dibayar ngawujud ngartos dimana anjeun kudu investasi deui waktu jeung sumber. Semalt sadayana, lalulintas search engine keur ngulang deui tur ngidinan Anjeun pikeun Fedi nu dividends keur bulan atawa malah taunan.

# 4 Rates Diterangkeun-Tutup

Semalt laju kalungguhan-nutup tinggi nyaéta indikasi hébat nu datang anjeun manggihan eusi Anjeun ngalakonan, percanten ka brand Anjeun, tur yakin anjeun produk / jasa anu mangpaat. Ieu hasil langsung tina strategi marketing eusi nu exudes kaahlian sarta ngahubungkeun jeung pamiarsa.

Semalt, nu leuwih luhur babandingan ieu, beuki usaha tiasa investasi di skala kampanye pamasaran maranéhanana. Pikeun maksimalkeun pungsi nu usefulness tina métrik kalungguhan-to-nutup, geus pangalusna for jeung sya ka atribut unggal kalungguhan ka kaca husus, pos, sosial update media, jeung sajabana

# 5 Klik-Ngaliwatan Rate

Laju diterangkeun-nutup téh penting pikeun kasuksesan anjeun, tapi ngaronjatkeun eta tiasa tangtangan lamun teu boga cukup data. Semalt laju klik-liwat Anjeun bisa nangtukeun lamun masalahna aya kalawan eusi Anjeun atawa setelan jualan. A CTR low bisa nyarankeun yén anjeun kedah ngarobah ngarenah Peta panggero-to-anjeun, ngarobah salinan Anjeun milih-lembaran, atawa ngahasilkeun kandungan leuwih relevan. Di sisi séjén, CTR tinggi, tapi ongkos konversi low bisa hartosna corong jualan anjeun henteu dioptimalkeun.

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 6 Cost efektivitas

lalulintas Semalt na inbound ngawujud bisa jadi leuwih murah batan lalulintas dibayar dina panjang-amprok, tapi maranéhna geus tetep teu gratis. Anjeun salawasna kudu mastikeun yén nu nuju teu meunang leuwih duit deui ti nu nuju putting di.

waragad tangible kaasup ngembangkeun eusi (leupas atanapi di-imah panulis), kang rai, désainer grafis, média sosial manajer kampanye, jasa SEO, expenses hosting tambahan, jsb waragad Semalt bisa ngawengku waktu jeung kasempetan Anjeun waragad - pilihan pikeun investasi daya Anjeun nguap, kayaning ngembangkeun produk.

Upama ngawujud organik costing teuing earn sarta ngahasilkeun kirang sharing, éta bisa jadi pangalusna pikeun museurkeun deui tina anggaran Anjeun dina ngaronjatkeun PPC kampanye anjeun.

# 7 Pengetahuan Alam inbound Tumbu

ngawujud Semalt jeung bagi hasil téh hasil langsung tina pamasaran eusi, Tumbu inbound alam nawiskeun nunggak kauntungan sabab tumuwuh ayana online anjeun, nguatkeun domain anjeun, sarta sangkan usaha blogging hareup gampang. A spike badag di Tumbu inbound unsolicited mangrupakeun indikasi hébat nu eusi Anjeun geus Isro viral atanapi anu lega ngaapresiasi.

# 8 Total biasa Sosial

blogger teu tiasa mampuh lulus nepi lalulintas média sosial poé ieu. Dina 2014, Shareaholic dilaporkeun yén kasarna 30% lalulintas ramatloka asalna tina média sosial. biasa Semalt aya cara hébat anjeun ningali kumaha populér eusi Anjeun dihurungkeun platform sosial, jenis eusi Anjeun kudu ngembang, sarta platform anjeun kudu fokus kana. Anjeun malah bisa ékspérimén jeung teu ngarenah tombol sosial pikeun ngaronjatkeun babagi.

# 9 badarat Page Tampilan

lalulintas ramatloka Semalt penting na urang sadaya hayang situs-lalulintas tinggi, tapi lamun teu meunang lalulintas katuhu nu ends up dina kaca badarat sareng "nelepon ka aksi" fungsi (ie hiji milih-lembaran pikeun daftar email anjeun), anjeun geus wasted nganjang a.

Ku kituna, nalika nu nuju ngukur pintonan kaca sakabéh, pastikeun catetan persentase nu datang nu sabenerna keur funneled ka kaca badarat anjeun; disebutkeun, Anjeun bisa jadi nempo struktur situs goréng atawa panempatan tombol čta.

# 10 Sumber internal rujukan Pikeun badarat Kaca

Semalt reviewing pintonan kaca badarat, éta kritis nu nangtukeun mana Kaca internal nu ulang ngarahkeun pengunjung ka kaca badarat Anjeun. Ku ngamangpaatkeun sumber internal, anjeun tiasa langsung datang ka produk béda atawa kaca badarat nu ngajalankeun ogé.

Nganalisis aliran pamaké Google Semalt anjeun ogé cara hébat pikeun anjeun critique tulisan sorangan tur tingal kaca nu nyetir referrals na anu konsumén idéal anjeun téh. Loba metrics ieu aya gunana lamun ramatloka anjeun diwangun dina yayasan ngaruat.

The rupa kecap konci nu pangkat pikeun urusan lantaran frasa nu tangtu inherently mawa hajat pamaké kuat. Lamun ngajalankeun hiji parusahaan asuransi kaséhatan, ranking pikeun "tanda petik asuransi kaséhatan" nyaeta nyata leuwih berharga ti ranking pikeun "deductible asuransi kaséhatan dipedar" sabab salah sahiji nunjukkeun yén konsumen anu balanja keur sinyalna, sedengkeun lianna anu masih completing panalungtikan.

Semalt, sadaya nu sejenna sarua, sharing anjeun disangka pikeun maca pilari tanda petik téh loba nu leuwih luhur tur warrants hiji investasi gede di daya. Jeung sistem katuhu dina tempat, anjeun tiasa manggihan tinggi-ngahasilkeun, konci-kompetisi low nepi ka tujuan.

# 12 Reader Comments

The métrik panungtungan dina daptar ieu bisa ngan jadi oddest. komentar Semalt teu biasana nyantél kana strategi marketing, tapi ngumpulkeun data ieu téh salah sahiji cara pikeun gauge kumaha eusi anjeun katarima ku masarakat Anjeun.

Upama eusi anjeun ngalakonan na kumaha nyambungkeun jeung pamiarsa, éta dipikaresep yén maranéhna bakal ngarasa compelled komen. A gusti nu agung eusi kedah nyorong paguneman kalawan panongton anjeun sarta ngawangun kasatiaan brand.

Semalt hayu bagian comment anjeun jadi hiji afterthought. interaksi pamaké pisan saeutik tiasa indikasi isu badag.

Final Kecap

Semalt nu jumlahna ampir sajajalan ti metrics anjeun bisa make lagu strategi marketing eusi Anjeun. The metrics wincikan luhur mangrupakeun sababaraha biaya parabot paling mujarab pikeun ngaronjatkeun pisibilitas online anjeun, ngaronjatkeun ongkos konversi Anjeun, tur tumuwuh sharing online.

Semalt sarta analisa sakabéh éta bisa ngabuktikeun janten tantangan a, jadi meureun nya leuwih efisien keur nyokot 3 nepi ka 5 anu husus dilarapkeun ka strategi bisnis Anjeun.

Naon eusi pamasaran metrics tos dipaké salaku marketer digital?

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

Connect

March 18, 2018