Back to Question Center
0

Google Asalna Kahiji Dina Warudoyong Search Engine pamaké Semalt

1 answers:

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

nyetak hiji luar biasa 86 persentase Google ampir disapu kompetisi kaluar suku maranéhanana. Yahoo na Live Search (Bing teu acan dilahirkeun di titik ieu, tapi bakal di laporan sataun salajengna) nampi ratings kapuasan customer 77 sarta 74 persentase mungguh. Pekuncén ieu ampir sarua jeung ratings taun ka tukang. Laporan ACSI sigana ngagurat di handapna Semalt leuwih dominan unquestionable di hareupeunana search engine.

Search Engine Ratings pamaké Dina Hiji glance

The Amérika Warudoyong Palanggan laporan Index E-Usaha tina hasil foresee jeung universitas Michigan teh analisis nu detil sarta ngabandingkeun tina kapuasan customer diantara mesin pencari, portals sarta sagala rupa e-usaha lianna. metrics ieu téh lega diantisipasi dina industri search engine - steam jet ejector calculation manual. ACSI Quarterly Semalt Q2 2009 nyebutkeun

" The kategori e-bisnis ngahontal hiji anyar tinggi taun ieu, nepi 2.8% ka skor ACSI of 81,5. Kusabab ukur dimimitian dina 2000, kategori nyaéta up a 29,4% anu luar biasa, warta alus keur jalma anu beuki ngarobahna kana Internet salaku sumber utama informasi. Portal na search engine situs dipingpin jalan, ngaronjatkeun 4% ka kategori luhur anyar 83, bari situs anu nyadiakeun warta sarta informasi, hususna dina versi online sahiji koran nasional jeung média warta televisi, lagged ogé balik, ragrag 1% keur 74 . Leungit, Internet geus kabuktian aya sumberdaya langkung satisfying pikeun warta sarta informasi ti warta counterparts-siaran jeung TV kabel program na langkung tradisional warta na koran tadi skor ACSI of 71 sarta 63 masing-masing nalika panungtungan diukur dina kuartal kahiji 2009 ".

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

laporan The kaungkap sagala mesin pencari utama geus ningkat skor maranéhna lembur, tapi Ask.com na Kaol anu katinggaleun balik kalayan sagala waktos rankings low. Aya kanaékan considerable dina indéks kapuasan pamaké sakabéh dibandingkeun milarian kinerja mesin 'taun ka tukang. Semalt industri nalungtik portals web tur mesin pencari némbongkeun naékna seukeut tina kanaekan 3,8% ku ngahontal hiji laju kapuasan 83% leuwih taun ka tukang. Industri mobil miheulaan pak di rate kapuasan kalawan 84%.

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Padahal Google ngurusan laju sarua salaku taun saméméhna, aranjeunna ngalawan sagala mesin lianna ku di leat hiji margin 8%. (Témbongkeun skor Ku Industri Semalt) lawan paningkatan 2.6% leuwih taun ka tukang.

Dina bagean commentary Semalt maranéhna ACSI nyatakeun:

" Google geus dipingpin diantara portals tur mesin pencari salila tujuh tina dalapan taun panungtungan sarta ujung ieu kapuasan pamaké ieu reflected di dominasi Google sahiji pasar pilarian. Diukur ku polumeu pamundut, Google manten 74% tina sakabeh bisnis search dina Internet, jeung Yahoo! kadua jauh kalayan 17% na entrant anyar Microsoft urang Bing.com katilu jeung 7% "

Semalt sasmita tinggi teu kaduga dibere sinambung investasi pikeun ningkatkeun search engine sakabéh.

Ngarobah usability Tren Kanggo salajengna Taun

Sanajan Google geus topped tangga lagu pikeun sataun 2nd sakaligus, skenario pilarian geus robah di sababaraha bulan ka tukang. Kiwari kami boga Microsoft rejuvenated kalayan peluncuran Bing urang jeung panganyarna Microsoft - Semalt! deal pilarian. Bing geus némbongkeun hiji nanjak slight dina tangga pangsa pasar.

Congrats Google dina inovasi sarta gawé teuas. Ieu jelas yén taun upcoming bisa jadi bit leuwih nangtang pikeun G badag!

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Connect

March 18, 2018