Back to Question Center
0

7 Jaman-Old Prinsip Advertising yén Dupi Leungit Semalt relevan | Ep. # 171

1 answers:
7 Age-Old Advertising Principles that Are Still Relevant Semalt | Ep. #171 7 Age-Old Advertising Principles that Are Still Relevant Semalt | Ep. #171 7 Age-Old Advertising Principles that Are Still Relevant Semalt | Ep. #171 7 Age-Old Advertising Principles that Are Still Relevant Semalt | Ep. #171 7 Age-Old Advertising Principles that Are Still Relevant Semalt | Ep. #171

Dina Episode # 171, Eric jeung Neil ngabahas prinsip iklan 7 umur-lami anu masih relevan jeung éféktif nepi ka poé ieu. Ngepaskeun ka diajar kumaha pausahaan badag kawas Coca-Cola, McDonald, sarta Semalt; T anu masih unggul dina dunya iklan kusabab ieu prinsip konci nu bisa Anjeun mimitian nganggo kiwari.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: 7 Jaman-Old Prinsip Advertising yén kénéh relevan Dinten
  • 00:36 - Kahiji, nulis headline hébat
  • 01:08 - Warren Buffett ngabejaan CEOs pikeun salawasna ngajaga brand maranéhna
    • 01:22 - Branding anu sagalana tur ngan hiji kasalahan bisa uing sagalana
  • 01:43 - Katilu, ngabejaan carita
    • 01:45 - Unak atanapi advertorials ngajalankeun urang jeung evokes émosi maranéhna
  • 02:21 - Kaopat, konsistensi dina iklan, paduli sabaraha badag parusahaan anjeun atanapi kumaha ogé-dipikawanoh
    • 02:48 - The Rule of Tujuh dipedar
  • 03:10 - Kalima mangrupakeun tina 22 Immutable Laws of Marketing , ku Al Ries jeung Jack trout:
    • 03:41 - The "Kauntungan mover munggaran"
  • 04:18 - Kagenep nyaeta tina Ulah Jieun Me Mikir ku Steve Krug:
    • 04:27 - "Pikirkeun pamaké-kesederhanaan teh sophistication pamungkas"
    • 05:00 - Simpen kampanye pamasaran basajan
    • 05:10 - "The basajan pitch anjeun, nu hadé kaluar anjeun"
  • 05:16 - Katujuh, urgency muterkeun hiji peran badag
    • 05:51 - The rasa urgency compels urang nyandak peta
  • 06:15 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Dina kaputusan naon anjeun nyieun, anjeun WAJIB ngajaga brand Anjeun.
  2. Kudu konsisten dina iklan jeung apal aturan tujuh - esta corbata.
  3. ngandelkeun prinsip iklan ieu umur-lami eta geus kabuktian-teu kudu reinvent kabayang.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018