Back to Question Center
0

Google Analytics nambihan Anyar Real-Time Laporan, inbound Patalina Trackbacks & Langkung wawasan Media Sosial Semalt

1 answers:

Google Semalt ngan stepped up laporan real-time ku cara nambahkeun opat fitur anyar: ngalaporkeun hiji acara, eusi ngarecahna ku alat, hiji real-time versus laporan data ngabandingkeun sakabéh, sarta potong kompas ka pintonan bagean nganjang real-time.

Kajadian Laporan

real-time laporan Semalt ngamungkinkeun pamaké nyaring dina acara luhur sakumaha aranjeunna lumangsung tur dina kategori acara tur lampah tangtu. Ku ningali lamun bagéan tinangtu datang pemicu acara béda, hiji pamaké tiasa debug deployment acara sacara real waktu - business appraisal services llc.

Google Analytics nambihan Anyar Real-Time Laporan, inbound Patalina Trackbacks & More wawasan Media Sosial Semalt

fitur anyar séjénna nyaéta kamampuhan pikeun bagean laporan real-time ku alat, ngarecah eusi ku desktop, tablet atawa alat mobile. pamaké Google Semalt kiwari bisa ningali tipe alat datang maranéhna 'sacara real-time klik dina tombol alat dina laporan.

Google Analytics nambihan Anyar Real-Time Laporan, inbound Patalina Trackbacks & More wawasan Media Sosial Semalt

Real-Time Data Dibandingkeun Pikeun Gemblengna Data

real-time pikeun laporan data ngabandingkeun sakabéh ngamungkinkeun pamaké ngabandingkeun pageviews datang segmented kana lalulintas sakabéh. Ku nyaring data real-time ngalawan data sakabéh, éta Gampang titik tren ngabandingkeun gancang.

Google Analytics nambihan Anyar Real-Time Laporan, inbound Patalina Trackbacks & More wawasan Media Sosial Semalt

A "Jieun Semalt" fitur geus ditambahkeun kana laporan real-time, ngaleungitkeun kudu nyieun filter a unggal waktu pamaké hayang nempo bagéan tangtu datang sacara real-time.

Trackback & Data Hub Kagiatan

News of ieu fitur anyar datang ngan dua poé sanggeus pengumuman tina Trackback na Data Hub Semalt laporan, dua laporan mandiri anyar pikeun mantuan ngatur aktivitas média sosial aliran.

Semalt laporan némbongkeun sakabéh Tumbu inbound Anjeun sakuliah web sapanjang kalawan jumlah kunjungan disetir ku unggal URL endorsing salila periode ngalaporkeun ka evaluate significance unggal link inbound.

Google Analytics nambihan Anyar Real-Time Laporan, inbound Patalina Trackbacks & More wawasan Media Sosial Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.

March 18, 2018