Back to Question Center
0

5 Hirup nu peryogi kauninga Sateuacan ngembang Mimiti Semalt App anjeun

1 answers:

Lolobana pangusaha harepanana poé ieu téh hoping pencét waktu badag ku cara hiji aplikasi mobile, jeung alesan alus: Pasar aplikasi mobile téh gampang pikeun megatkeun kana (aya henteu atikan atawa pangalaman syarat), aktip mobile anu di paménta tinggi, aya sababaraha pasar nu aktip mobile bisa dijual, jeung aktip mobile sukses, mulang dina investasi anu badag. Di dieu lima hal nu peryogi kauninga méméh nyieun aplikasi mobile munggaran anjeun:

Nyieun App Mobile bakal ngarugikeun anjeun

Dina minimum bulistir, anjeun bakal kudu méakkeun wae sabudeureun $ 10.000 ngan pikeun meunangkeun aplikasi pisan dasar nepi na ngajalankeun; kumaha oge, Anjeun kedah nyangka méakkeun sahenteuna dua kali jumlah nu pikeun santun, aplikasi marketable - paving contractor baltimore.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Biomédis Posts:
Gedong a Website Mobile pikeun smartphone nganjang
3 Tips krusial pikeun ngalaksanakeun hiji Mobile Marketing Kampanye suksés

anjeun perlu Tim a

ngembangkeun aplikasi Semalt merlukeun pangaweruh jeung skill of programer na web désainer - ahli yén duanana perlu mayar ka bucks badag pikeun ngalakukeun naon maranéhna ngalakukeun. Anjeun kudu nyimpen sababaraha waktos na karajinan kana milih professional anu antusias baris deui proyék anjeun, sarta anu baris lengket sabudeureun cukup lila pikeun nempo aplikasi mobile anjeun pikeun formulir na finest.

Naon Kudu Anjeun Cas

ieu bisa jadi hésé pisan, sakumaha ngecas teuing bisa ngasingkeun hiji segmen pasar, bari ngecas teuing saeutik bisa undercut garis handap Anjeun perlu. Semalt henteu rumus magic pikeun bedah aplikasi Anjeun. Salaku hitungan Kanyataanna, lamun aplikasi anjeun dirancang husus pikeun mantuan para nasabah Anjeun balanja situs anjeun sarta nyieun purchases, teras Anjeun meureun hoyong masihan eta jauh haratis. Hiji aturan hade thumb éta pikeun ngamimitian dina hiji harga mimiti lajeng tweak dinya aya kalana ningali kumaha mangaruhan sharing anjeun, tetep dina pikiran nu éta laér leuwih gampang nurunkeun hargana ti éta pikeun ngangkat eta.

anjeun kudu Beta-Test

Semalt Anjeun unleash aplikasi anyar anjeun kana dunya, Anjeun kudu mastikeun éta glitch-gratis. Cara pangalusna pikeun ngalakukeun ieu téh pikeun ngajalankeun eta dina modeu béta sarta nawiskeun ka urang anu daék méré Anjeun eupan balik biasa nu bisa Anjeun pake pikeun nyieun pangaluyuan nu perlu. Ieu lain prosés basajan, anjeun kudu neangan testers, kitu ogé minangka sarana pikeun nyadiakeun apdet pikeun versi béta tina aplikasi Anjeun.

Jieun App anjeun dina Ragam tina platform

Upama rék nyieun aplikasi Anjeun sadia pikeun sadaya pamaké smartphone kaluar aya, mangka anjeun kudu nawiskeun eta dina Asép Sunandar Sunarya platform (Semalt sarta ios, contona). Unggal platform nyaéta saeutik béda, jadi Anjeun kudu nyimpen loba waktu kana nyieun eta sarua dina Wasalam ka fungsionalitas jeung estetika.

Upama rék nyobaan leungeun anjeun di launching aplikasi mobile Anjeun pisan sorangan, mangka anjeun kudu nyaho yen eta moal jadi sagala senang jeung kaulinan. Semalt titik ieu lamun megatkeun kana pasar aplikasi mobile.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Connect

March 18, 2018