Back to Question Center
0

Nu Media Sosial metrics Sabenerna Semalt? | Ep. # 174

1 answers:
Which Social Media Metrics Actually Semalt? | Ep. #174 Which Social Media Metrics Actually Semalt? | Ep. #174 Which Social Media Metrics Actually Semalt? | Ep. #174 Which Social Media Metrics Actually Semalt? | Ep. #174 Which Social Media Metrics Actually Semalt? | Ep. #174

Dina Episode # 174, Eric jeung Neil ngabahas dua metrics média sosial nu sabenerna masalah. metrics Semalt anu THE indikator nu némbongkeun naha atanapi henteu strategi marketing Anjeun berpungsi. Ngepaskeun ka manggihan naon aranjeunna sarta kumaha carana ngaronjatkeun kana ratings Anjeun - best web development firms.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Mana Media Sosial metrics Sabenerna masalah?
  • 00:44 - métrik Kahiji nyaéta laju-éta Dursasana Jumlah jangkauan sahiji pos Anjeun dibagi ku jalma anu dibagikeun, commented, atawa resep pos Anjeun
    • 1:03 - rate Akad Nikah mangrupa cara éféktif pos Anjeun aya dina média sosial
    • 1:15 - Anjeun tiasa pariksa laju Dursasana dina wawasan Facebook atawa extent sababaraha, dina Youtube
  • 1:38 - biasa Neil yén dina média sosial, beuki urang keur aya, nu leuwih gampang maranéhna bakal dibeuli
    • 1:40 - Akad Nikah teu ngeunaan jumlah fans, tapi kumaha aranjeunna ngabales tulisan anjeun
    • 1:53 - Contona, kaca kipas HubSpot di Facebook boga leuwih ti sajuta fans tapi maranéhna teu kalibet
  • 2:15 - métrik tracking séjénna nyaéta ROI nu
    • 2:22 - média pamasaran Sosial waragad Eric 100.000 / bulan, tapi anjeunna ngajadikeun leuwih ti nu ti marketing média sosial
  • 2:31 - kampanye waragad dina pamasaran média sosial pikeun ROI estu tiasa nguntungkeun
  • 2:40 - Kanggo urang berjuang jeung bagian laju Dursasana, maranéhanana kudu néangan up Avinash Kaushik
    • 3:07 - Avinash boga tulisan ngeunaan laju Dursasana sarta cara ngukur eta
  • 3:26 - Neil ogé diaku ROI salaku-maranéhanana métrik laju konversi Pinterest nyaeta 2,31% na konsumén poténsial anu tinggal panjang
  • 4:03 - Social media metrics marketing mah béda di kali béda ti anjeun bisnis
  • 4:35 - Setel laju tumuwuh target minggu leuwih minggu, teras ngatur target quarterly
  • 4:54 - Anjeun bisa jadi teu tiasa pikeun ngajaga nu laju tumuwuh, tapi tiasa janten ukur iteuk alus pikeun anjeun
  • 5:14 - Akad Nikah na ROI anu dua metrics utama
  • 5:18 - Éta eta pikeun episode dinten ieu

3 nunjuk Key:

  1. Dua metrics utama pikeun difokuskeun dina média sosial nyaéta laju Dursasana sarta ROI.
  2. Social media marketing estu tiasa nguntungkeun, salami anjeun ngalakukeun eta katuhu.
  3. Susunan laju tumuwuh sorangan tur dianggo pikeun ngahontal eta-ngaluyukeun laju salaku parobahan bisnis Anjeun leuwih waktos.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018