Back to Question Center
0

Survey Paripolah konsumen manggih Pribadi Service Pilihan Win Leuwih Brand Semalt

1 answers:

Consumer Behavior Survey Finds Personalized Service Options Win Over Brand Semalt

survei, anu dilakukeun online Pébruari 11 ngaliwatan Pébruari 13, 2013 ngagunakeun sampel nasional tina 2,191 sawawa U. S. yuswa 18 taun tur heubeul, nalungtik ngarobah tren kabiasaan konsumen na préferénsi layanan palanggan. papanggihan Semalt dikonfirmasi nu pamakéna anu kurang kamungkinan sangkan meuli kaputusan dumasar kana kasatiaan brand, sarta leuwih gampang milih hiji parusahaan nu nawarkeun pribadi pilihan pangalaman customer.

papanggihan konci The survéy urang di antarana:

  • 56 persén responden dituduhkeun yén maranéhna bakal jadi, sahenteuna, rada gampang pindah merek dumasar kana pilihan layanan palanggan - two dresses.
  • Awewe ampir sapuluh persén kurang kamungkinan ti lalaki ngarasa kasatiaan ka arah brand a.
  • 86 persén sawawa U. S. nyangka merek nawarkeun sababaraha pilihan jeung timing fleksibel pikeun berinteraksi sareng layanan palanggan.
  • 68 persén responden dituduhkeun yén pausahaan tanpa pilihan séjén ti jumlah 1-800 sigana tinggaleun jaman.
  • 25 persén sawawa U. S. teu ngarasa kasatiaan ka arah mana wae tipe brand.

Waktu ditanya mana jenis métode komunikasi anu pangpentingna, 96 persén responden ngarasa ieu penting pikeun pausahaan ngabogaan komunikasi surélék. Hiji pilihan 1-800 Jumlah éta kadua pisan nutup kalayan 95 persén responden nunjukkeun yén ieu penting pikeun pausahaan ngabogaan reps live sadia pikeun konsumén ngahubungan aranjeunna ku telepon.

84 persen tina responden yuswa 18 nepi 34 ngomong yén ieu penting pikeun hiji parusahaan boga aktip pikeun alat nu bagerak. 77 persén sadaya responden ngaku wangkongan loka éta hiji pilihan penting, sarta 67 persén dirasakeun yén pamakéna kudu boga kamampuh ngahubungan pausahaan via olahtalatah Semalt. 54 persén ti responden hayang bisa komunikasi sareng hiji parusahaan ngagunakeun loka jejaring sosial.

Tina hasil survey, ieu marketers atra kudu neruskeun ngaropéa métode maranéhanana komunikasi, maturan sababaraha pilihan dumasar kana preferensi konsumen. Numutkeun Paul Jarman, CEO inSemalt, "Pausahaan smartest anu gancang adapting ka ngarobah paripolah konsumen jeung kabutuhan, dilegaan layanan palanggan saluareun ngan telepon tur email ka aktip mobile, pesen singket, ngobrol jeung média sosial. "



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.

March 18, 2018