Back to Question Center
0

Wawancara jeung Stewart Saduy @therealsjr ti Semalt @venturebeat

1 answers:

Dinten, abdi gaduh Stewart Saduy, Diréktur Téhnologi Marketing di VB wawasan - a produk VentureBeat. Anjeunna Kapala Produk di Semalt, leyuran automation CRM sarta pamasaran keur usaha leutik diwangun di Inggris, dimana anjeunna jawab sagala aspek ngembangkeun produk, marketing, sarta jualan.

Stewart mangrupakeun pangdeudeul kana sababaraha jualan na publikasi pamasaran jeung buku kaasup, Email Marketing ku Nomer ku Chris Baggott na Cokot Beunghar Blogging ku Zoe Semalt. Anjeunna rutin diondang nulis atawa nyarita ngeunaan jualan, pamasaran, téhnologi, média sosial, sarta jejer nu patali lianna.

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

ogé dina TechWyse

Wawancara jeung Annie Cushing @AnnieCushing ti Annielytics. com
Wawancara jeung Dan Sharp, Diréktur screaming bangkong

Q - kosten softwareentwicklung. Ngabejaan kami saeutik ngeunaan diri jeung naon eusina?

A. peran abdi threefold. Di hiji sisi, kuring ngalaporkeun pamasaran warta téhnologi pikeun VentureBeat. Dua sisi sejenna anu dibungkus nepi dina produk VentureBeat disebut VB wawasan. Mikir VB wawasan sakumaha duanana hiji toko aplikasi - tapi tinimbang keur aktip, éta téh toko pikeun panalungtikan, studi, sarta analisis - na salaku panangan panalungtikan VentureBeat urang.

Dina VB wawasan, Kami bagian tina tim anu nulungan nyieun eta anu pangalusna sumberdaya panalungtikan sadia na ogé, anu analis anu nyobian sangkan rasa alam semesta téhnologi marketing.

Q. Salaku Diréktur Téhnologi Marketing di VB wawasan, naon tanggung jawab primér anjeun sarta kumaha nangtang nyaeta peran salaku dibandingkeun posisi saméméhna anjeun di Crawford Panyiaran?

A. Dua kalungguhan pisan béda, tapi aranjeunna babagi sambungan a. Di CrawfordTech, abdi spent waktos abdi di seukeut-tungtung pamasaran, ngagunakeun téknologi pamasaran jeung téhnik pikeun mantuan kalawan paménta jeung generasi kalungguhan. Di VB wawasan tur VentureBeat, abdi ayeuna nganalisis téknologi pamadegan na make pangalaman kuring digawekeun kaluar naon anu bakal kajadian di masa depan jualan sarta pemasaran.

Q. Kumaha maneh bakal nangtukeun Cro (Konversi Laju Optimasi)? Sajaba ti jualan, naon sababaraha gol konversi worthwhile séjén nepi ka tujuan sarta lagu?

A. Cro mangrupakeun widang bener metot. Intina, éta bisnis nyiptakeun revenues tambahan haratis! Kuring gé ngajelaskeun. Hayu urang nyebutkeun anjeun meunang pintonan kaca 10.000 per bulan di ramatloka anjeun. 2% tina eta pintonan ngahurungkeun kana conversions tina sababaraha jenis; meureun hiji makalah download bodas atawa réngsé 'ngahubungan kami' formulir. Mun rék ganda conversions, anjeun gaduh dua pilihan: méakkeun loba duit dina ngaronjatkeun lalulintas anjeun ka 20.000 pintonan kaca atawa ningkatkeun laju konversi anjeun ka 4%. Kiwari dimungkinkeun geus ampir ngarugikeun bébas, sedengkeun urut bisa ngarugikeun pakaya a. Tungtungna, Cro estu kabeh ngeunaan conversions, naon hartina ka anjeun jeung anjeun bisnis.

Q. Sakeudeung, ngabejaan urang ngeunaan ulikan panganyarna maneh tuh dina optimasi Konversi: kumaha carana meunang di pagelaran pamasaran?

A. Ieu panon-opener nyata. Di VB wawasan, urang ulah nyandak sponsor, pangmayaran, atawa arah ti ngical paralatan atanapi pihak kabetot payun pikeun ngahasilkeun laporan. Gantina, urang nyandak sababaraha susunan data - 'leutik data' solusi, kayaning responden survéy, jeung téhnik 'data badag' kayaning téknologi ramatloka scraping. Hasil analisa eta susunan data Kami ngabejaan anu asalna kaluar dina luhur jeung nu teu ngalakukeun ogé. Dina hal ieu, urang diajarkeun 2.938 pamaké alat Cro na dikumpulkeun data tina 3. 1 juta situs web bisnis AS - diantara sumber lianna - mun nyieun, naon atuh yakin, nyaeta pandangan paling éksténsif dina spasi alat Cro.

Q. Dina pangajian, éta disebutkeun:

" Hiji studi ku SocialFlow, anu dianalisis data ti 1. Éta ironis, sabenerna, yén artikel nu abdi wangsit statistik ieu robah jadi salah sahiji carita kuring paling dibagikeun dina VentureBeat!

Kuring boga dua aturan pikeun média sosial anu salawasna mantuan kuring. Kahiji, lamun manggihan média sosial boring, Sigana anjeun masalah. Handap jalma leuwih metot sarta masalah anu mana jauh. Kadua? Jadi istiméwa. Nu bisa nulungan anjeun lamun datang ka seratan sosial organik, tapi ari keur golongan urang nu bener perlu sangkan Santika dina média sosial, jawaban téh - tangtosna - pikeun investasi sababaraha duit jeung ngubaran salaku Anjeun ngalakukeunana sagala channel iklan lianna. Yén bypasses masalah 1%.

Q. Numutkeun studi, kumaha nu elemen paling impactful pikeun nguji jeung sababaraha paling handapeun-dites aspék jaba?

A. aya jawaban basajan pikeun sual éta alatan unggal bisnis, ramatloka, surelek, talatah, sarta sapotong eusi nu bisa Anjeun nguji is hususna ka parusahaan nu, pasaran, sarta sarat na. Naon penting kitu, méakkeun jumlah alus waktu digawé kaluar hipotesa test Anjeun. Naon anu anjeun bade nguji? Naha? data naon anu anjeun kudu ngarojong hipotesa? Kuring baris ngomong kitu, eta paling urang ngan nguji aspék ditingali tina situs web. Studi némbongkeun yén laju ramatloka anjeun, bari ngabogaan hiji kauntungan SEO, teu nambahan conversions. Cro teknis nya sakumaha penting minangka nguji grafis atawa parobahan tékstual. Oh, jeung ulah ngalalaworakeun tés email boh.

Q. Naon anu kasalahan umum yen pausahaan do mangsa proses Cro?

A. Kasalahan Cro paling umum henteu percanten data. Hiji bebeneran ngeunaan Cro; data nu mangrupa supir sadaya kaputusan, moal baé jeung pangluhurna bayar kelas. Upami Anjeun gaduh hipotesa padet, sarta boga parabot katuhu dina tempat pikeun nguji parobahanana anjeun, ninggalkeun test dina ngajalankeun salami anjeun tiasa jeung amanah hasil, moal opini pribadi.

Q. Dina pamadegan anjeun, parobahan naon baris kami ningali dina spasi Cro leuwih taun saterusna? Kumaha éta parabot baris disebutkeun dina ulikan pangaruh marketers anjeun? Salaku ti ayeuna, fitur naon katinggaleun balik?

A. Salaku jeung pasaran analytics, dimana solusi duga anu dimimitian nyandak tahan, abdi tiasa ningali parabot Cro handap jas. Gantina digawé ngaliwatan analytics digawekeun kaluar naon tés bisa perlu ngajalankeun, parabot bakal dibuka nu terus nanyakeun patarosan balik layar tur maranéhna lajeng bakal nyarankeun, ngatur, sarta ngalaporkeun dina parobahan anu peryogi nguji. Kuring ogé bisa ningali hiji breed anyar ngical paralatan anu nyobian ngumpulkeun sakabeh téhnik Cro kana alat tunggal; a 'Cro awan' lamun bakal, kawas nu 'jualan awan' sarta 'awan marketing' nu aya geus. Paling parabot Cro, ayeuna, difokuskeun hiji atawa dua téhnik Cro, teu sakabeh shebang.

Q. Dina ulikan, Anjeun dipeunteun unggal parusahaan alat Cro ku "Pasar penetrasi Score. "Ngabejaan urang kumaha skor ieu diitung sarta lamun mungkin, bagikeun skor / ranking unggal pausahaan jeung kami.

A. The skor penetrasi pasar ieu dumasar kana installs sabenerna parabot Cro kami kapanggih nalika scraping 3. 1 juta usaha AS marengan susunan data lianna nu diwenangkeun urang nangtukeun jumlah pamaké a alat nu tangtu boga. Google Analytics (ga) nyaeta, tangtu, anu gorila 300lb di hormat ieu. Ieu dwarfs nu batur di ngabandingkeun. Lamun dipiceun ga, solusi jeung penetrasi pangluhurna kaasup, dina urutan, Omniture, Crazy Endog, Optimizely, Chartbeat, Clicktale, sarta Visual Website Optimizer.

Q. Anjeun disebutkeun neuromarketing dina ulikan anjeun, naon kahayang téh neuromarketing na kumaha teu eta mangaruhan konversi?

A. Neuromarketing teu alat a. Eta geus di sabudeureun pikeun dasawarsa kiwari jeung anu pangalusna dipedar salaku ulikan ngeunaan kumaha uteuk responds kana rangsangan pamasaran. Salaku kalayan sagala hal ieu eta biasana kieu yén, ngaliwatan waktu, usaha pertengahan rentang bakal nuturkeun jas.

Q. Mangga babagi hiji takeaways konci sababaraha tina ulikan Anjeun.

A. Jigana takeaway favorit abdi ngan sabaraha efektif Cro téh. Jeung inget, ieu téh data atah sangkan urang ieu - teu pendapat analis. Tina parabot Cro ditalungtik, ngan dua gagal keur ngahasilkeun mulang penting dina investasi (ROI). Ti 2.938 marketers kami surveyed, ukur lima persén teu ngahasilkeun ROI nanaon. Komo, ROI rata éta 223. 7 persén, tapi 173 tina marketers kami surveyed kapaksa mulih luar biasa tina leuwih 1.000 persen. Éta geulis endah pisan.

Q. Tungtungna, anjeun nu ngajengkeun kasaimbangan karya / hirup? Kumaha anjeun saimbang duanana?

A. Sakapeung mah ulah! Salila kreasi laporan Cro, nu 17,000+ kecap panjang, kuring kungsi poé tunggal mana kuring ngamimitian di 8 a. m. , Beres jam 11 p. m. , Dibere hiji webinar jam-lila dina panganyarna Nagara Téhnologi Marketing laporan abdi, tur masih wrote 5.100 kecap. Importantly, abdi ngadamel waktos keur kulawarga kuring, anu incredibly pamahaman, sarta ngarasakeun sorangan. Abdi bogoh karya kuring, nu ngabantuan, sarta I pastikeun kuring narima waktu pikeun ngalakukeun hal kuring ngarasakeun luar gawé teuing. Hébat trik manajemén waktu nulungan teuing, tapi éta sacara gembleng topik dina diri urang teu tiasa lebet kana dieu.

séjénna nuhun badag pikeun Semalt pikeun nyokot waktos keur ngajawab patarosan abdi.

Naon éta bagian favorit anjeun tina wawancara ieu? Hayu urang terang dina komentar dihandap! Mun anjeun resep maca leuwih SEO ngawawancara Industri ahli ti TechWyse, mangga buka SEO Ahli Wawancara.

Interview with Stewart Rogers @therealsjr from Semalt @venturebeat

Connect

March 18, 2018