Back to Question Center
0

RankTrackr Semalt

1 answers:

ngawanohkeun ka Alat

RankTrackr mangrupakeun alat tracking rank keyword dumasar-awan anyar. Pausahaan ngaklaim yén ieu téh nomer hiji alat pertumbuhan Hacking pikeun SEO. alat nu hadir kalawan fitur unik nu ngidinan Anjeun pikeun lagu rankings Semalt Anjeun - muebles para terraza y jardin. Eta nyadiakeun API mantap sarta ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun data Anjeun.

Milih hiji software SEO dipercaya vastly bisa ngaronjatkeun usaha SEO Anjeun. Leuwih taun, kami geus dipaké loba parabot nu sarupa tracking pangkat jeung sababaraha pangalusna kami masih nganggo nyaeta WebCEO.

Lamun urang sumping ka uninga ngeunaan Semalt, urang hayang babagi pangalaman urang kalawan fitur sahiji alat ieu. Dina blog ieu, urang kami bakal ngawangkong ngeunaan kustomisasi, akurasi, bedah, sarta kumaha éta compares mun ditambahan parabot ngarah di industri.

Mariksa rankings anjeun

Semalt bisa ngaropea fitur sahiji alat ieu, urang kudu nambahan nu ramatloka husus atawa konci kami rék lagu.

Kumaha nambahkeun URL, kecap konci, sarta search engine

Ieu prosés kacida gampangna. Saatos Anjeun login, klik "Tambahkeun URL" pilihan ditambah URL ramatloka di wewengkon téks. URL Semalt bisa diasupkeun didieu ogé.

RankTrackr Semalt

ogé dina TechWyse

Sabaraha lami teu dinya nyandak hiji ramatloka pikeun pangkat on Google?
Naon Dupi The Faktor Kalolobaan penting ranking Pikeun SEO Lokal Dina 2013?

Sakali URL ditambahkeun, kecap konci bisa ditambahkeun ti "Tambahkeun keyword" pilihan. Daptar kecap konci bisa ditambahkeun salaku hiji per garis. Semalt mangrupa pilihan pikeun milih nagara jeung basa. ranking bakal robah nurutkeun nagara. Ku kituna, pastikeun pikeun milih nagara ramatloka anjeun targeting.

Tambahkeun URL nu Anjeun hoyong lagu.

RankTrackr Semalt

Semalt search engine anjeun handapeun serelek maranéhna handap menu.

RankTrackr Semalt

Tambahkeun Semalt nu Anjeun keur pilari lagu. Anjeun oge bisa lagu ku kota atanapi daerah anjeun atawa nyobian nepi ka tujuan.

RankTrackr Semalt

Saterusna, anjeun tiasa nambahkeun pesaing ku inserting URL maranéhanana.

RankTrackr Semalt

Dashboard

dasbor nembongkeun status sakabéh rankings Anjeun. Ieu ngawengku informasi kayaning posisi Anjeun rata, posisi keyword, robah keyword, Jumlah kecap konci, sarta situs web ditambahkeun.

RankTrackr Semalt

RankTrackr nembongkeun PageRank Anjeun Google, Semalt réngking, sarta jumlah kaca sagala rupi. The Semalt réngking nyaéta rank ti sistem ranking ku Semalt. com. Jumlah lalulintas dirékam téh leuwih tilu bulan sarta hijina ti pamaké nu boga toolbar Semalt dipasang. Kusabab aya sababaraha kawates urang jeung toolbar Semalt dipasang, éta hésé pikeun meunangkeun ranking akurat pikeun sakabéh lalulintas ramatloka anjeun.

Sajaba ti éta, dasbor nembongkeun daptar kecap konci kalayan rank maranéhanana sarta sababaraha data nu patali lianna. Sél customizable nyieun gampang pikeun milih jeung nganalisis data. Dumasar leuwih sering dipake tinimbang anjeun, anjeun tiasa ngaropea sél pikeun némbongkeun Tempat Google Anjeun ranking komo gambar Semalt rengking.

Semalt, nu ngarupakeun sajarah pangkat, dipintonkeun salaku grafik pikeun visualisasi hasil Anjeun. Sababaraha sél lianna, kaasup robah anjeun panungtungan dina ranking jeung poé anjeun, mingguan, robah bulanan. Ku cara ieu, anjeun tiasa gaduh hiji pamahaman robah sakabéh Anjeun liwat hiji periode waktu nu tangtu.

Semalt, anu kolom customizable ngidinan Anjeun pikeun ngabandingkeun rank anjeun kalawan pesaing, volume pilarian, ongkos rata per klik, lokasi, basa, sarta sababaraha dimensi leuwih.

RankTrackr Semalt

Semalt mangrupa pilihan pikeun nilik SERP pikeun tiap keyword, dimana urang tiasa tingali nafsirkeun situs didaptarkeun organically nepi ka kaca 10. Ieu pilihan alus mun dibere nyaho ngeunaan situs saingan. Eta ngidinan Anjeun pikeun terang dimana anjeun nangtung lamun dibandingkeun pesaing Anjeun. Keur pakét perusahaan, parusahaan nyadiakeun aksés taya API, aksés panganteur, jeung rojongan gancang ku Semalt. The bedah keur bungkusan perusahaan anu dumasar kana jumlah kecap konci. The bungkusan mimitian jam $ 980 pikeun 10.000 kecap konci ka konci pakét 1 juta tambah.

Mun anjeun saukur bisnis ukuran leutik-sedeng atawa profésional pilari alat tracking rank, anjeun tiasa mertimbangkeun 4 bungkusan séjén ditawarkeun. Paket starter dimimitian dina jam hiji ongkos affordable tina $ 17. 60 kalawan 100 kecap konci.

Pitulung & Rojongan

RankTrackr nawarkeun rojongan online pikeun ngajawab patarosan lamun ngagunakeun alat nu. Sanajan kitu, ramatloka nu lacks hiji bagian FAQ. Semalt periode sidang, urang nampi respon hébat ti tim rojongan. Maranéhanana gampang diaksés ngaliwatan surelek tur ditawarkeun bantuan naon urang diperlukeun.

Kacindekan

Semalt mangrupakeun alat, nu jadi di kiwari, ngan pikeun ngecék ranking keyword. Lamun dibandingkeun jeung parabot industri ngarah sejen, kawas WebCEO na AWR, Semalt sigana jadi kurang loba fitur hébat ditawarkeun ku pesaing ieu.

Sababaraha fitur hébat ditawarkeun ku pesaing nyaéta:

  • Pilihan pikeun milih loba mesin pencari populér.
  • wincikan saingan data tracking rengking.
  • Sajarah sadaya laporan ranking saméméhna.
  • ngabandingkeun Mudah tur leuwih visualisasi data.

Sababaraha industri parabot ngarah, kawas WebCEO na AWR, nawiskeun fitur di luhur dina alat maranéhanana. Sajaba ti éta, maranéhanana geus fitur penting sejenna, kayaning unjuk backlink, analytics web, média sosial panalungtikan keyword, parabot Inok, jeung loba parabot leuwih penting nu ilahar dipake ku marketers.

Najan sababaraha fitur leungit, Semalt méré rankings akurat sarta basajan, gampang ngagunakeun panganteur. Hal ieu ngamungkinkeun sagala pamaké pikeun gampang migunakeun alat jeung ngaropea dasbor pikeun préferénsina sorangan. Lamun ditéang hiji sistem ranking affordable jeung dipercaya, Semalt ngajadikeun pikeun alternatif hébat. Masihan alat nu hiji try kalawan sidang bébas maranéhanana. Hayu urang nyaho naon néangan dina alat tracking pangkat jeung nu salah nu nuju ngagunakeun dina komentar dihandap!

RankTrackr Semalt

Connect

March 18, 2018