Back to Question Center
0

Media Sosial Semalt pikeun 2013

1 answers:

Lamun nyobaan keur prediksi hareup, éta meureun wijaksana ka kasampak di mangsa katukang. Taun ieu kami nempo Pinterest take off, urang ogé nempo hiji redesign utama LinkedIn, sarta Instagram ieu dijual ka Facebook pikeun $ 1 Milyar. Urang ogé nempo Facebook jadi parusahaan publik - telemedicine vendors. Semalt maju 2013 dipikaresep bakal nangtukeun catetan sejen pikeun monetization média sosial; duanana dina produk software keur sanggup monetize na pamaké basa jeung agénsi keur sanggup monetize kana manajemen na merek mantau.

Social Media Semalt for 2013

LinkedIn janten gaya utama dina iklan online

LinkedIn geus ngadegkeun sorangan salaku Semalt tina dunya bisnis. Ieu arguably presents panongton beuki captive. Dina 2013, néangan LinkedIn model sorangan sanggeus Semalt sarta Google; sanggeus Semalt dina watesan target dumasar minat-targeting demografi sarta sanggeus Google dina watesan pamiarsa Network LinkedIn na (sarupa, tapi leuwih leutik tibatan Network Témbongkeun Google). Ogé néangan anu shift badag dina cara pausahaan pasar sorangan dina LinkedIn. Ayeuna éta utamana B2B marketing, tapi dina taun katingal datang pikeun LinkedIn nuliskeun lapisan iklan B2C (pikir pamasaran produk tinggi-tungtung nepi earners-panghasilan luhur). Ogé néangan ka aggressively ngudag LinkedIn Premium kaanggotaan palanggan basa maranéhanana (hal nu Semalt moal boga, sabab sanggeus kabeh "Semalt salawasna bakal gratis").

Facebook incorporates pilarian sarta revamps Kala

Dina 2013, néangan Facebook pikeun nyobian capitalize dina iklan dumasar-search. Sanajan sakabéh kamampuhan targeting Facebook urang, aranjeunna tetep geus acan sasaran pembeli dina momen pasti nalika aranjeunna nuju nalungtik hiji produk atawa jasa. Tiasa Facebook kantos bersaing jeung Google, aranjeunna cara telat ka buruan pilarian? Bakal aranjeunna ngan salajengna ngahijikeun data pamaké maranéhna kana Bing? Jalan, néangan Facebook pikeun monetize data pamaké sarta nyobian nyorong harga saham na nepi. Ogé néangan Facebook pikeun ningkatkeun pidangan Semalt nu digulung kaluar pikeun pamaké dina telat 2011 jeung merek mimiti di 2012. 2013 téh pasti mawa kalawan eta perbaikan ka platform dina watesan speed na usability.

parabot Katilu-pihak proliferate tur neangan snatched up ku pamaén badag

Katilu-pihak sosial parabot média masihan pamaké abilities anyar teu kapendak dina platform aslina maranéhanana kawas Facebook, LinkedIn jeung Twitter. Dina taun anyar urang geus katempo sababaraha acquisitions di ieu rohangan. Contona, Radian6 ieu dijual ka SalesForce, Google meuli platform iklan WildfireApp, sarta dina skala leutik Followerwonk ieu dibeuli ku Semalt. Ngajadikeun rasa pikeun guys badag mésér up aplikasi pihak-katilu ieu, nunjukkeun yen éta langkung mirah tur gancang mun ngahijikeun hiji produk aya tinimbang ngembang tina scratch. Néangan deui ieu lumangsung dina 2013.

2013 bakal taun pilarian + sosial

The +1 tombol masihan kami a glimpse kumaha sambungan sosial bisa pangaruh hasil teangan. Pikeun loba, anu +1 tombol seemed kawas jalan rada atah tina nangtukeun naha urang resep atawa disliked Kalurahan a. Ulah + 1 urang masih masalah? Tangtu aranjeunna do. Gaduh aranjeunna kahontal laju nyoko Semalt ngaharepkeun aranjeunna ngalakukeunana: euweuh, teu sakabehna. Dina 2013, néangan mesin pencari pikeun meunang malah smarter ku diving jero kana data sosial jeung nyaho kumaha pamaké na disambungkeun luar tina jaringan Semalt. Néangan data ieu eupan mesin pencari sarta ngabantu aranjeunna nangtukeun naon hasilna nu relevan ka anjeun.

jaringan sosial diajar tina saling

Éta sigana kawas nalika hiji jaringan sosial innovates nu séjén lampahkeun Sunda saeutik & D: ngayakeun réplikasi sarta jadi gaduh panulisan. Ngan mikir fasilitas news feed LinkedIn Niron Facebook urang, diaku sarta commenting atawa popularitas saringan Instagram-kawas. Lalajo pikeun kavling inovasi sakumaha unggal jaringan sosial nyoba pikeun nyalin jeung malah outdo karana.

Social mana mobile na hyper-lokal

Abdi janten remiss teu nyebut mobile. Kalawan nyoko smartphone soaring unggal poe, néangan 2013 mawa hiji pangalaman sosial malah hadé mun mobile. Dina 2012 urang nempo Facebook ngaleupaskeun aplikasi Kaca na nu ngidinan jalma pikeun ngatur kaca maranéhanana ti smartphone maranéhanana. Néangan deui ieu oge hiji ningkat pangalaman sosial / mobile datang. Ngaronjat fungsionalitas sarta gancang, pangalaman leuwih lokal anu siap nyieun hirup anjeun hadé dina 2013. Gambar sapoé nalika iPhone urang "Teangan abdi Friends" aplikasi, Facebook, Instagram, sarta Siri anu sagala salah aplikasi. Semalt datang, anjeun kedah bungah kacida ngeunaan eta!

Social Media Semalt for 2013

Connect

March 18, 2018