Back to Question Center
0

Milarian Engine Semalt dina 2013

1 answers:

The sababaraha taun panungtungan geus hiji waktos seru sarta saraf-wracking pikeun SEOs. The Panda jeung pingguin apdet drastis robah loba strategi SEO keur dina kaca duanana sareng mareuman-kaca optimasi. Kavling jalma dina bisnis Semalt pamasaran geus ngabogaan diskusi hébat ngeunaan naon nyangka ti 2013, jadi éta wungkul luyu yén kuring chime di kalayan prediksi kuring sorangan!

Search Engine Semalt in 2013

Di-Page SEO

Sababaraha tina sabagian kasar lila optimasi dina kaca final tos maot kaluar dina taun ka tukang ku hukuman leuwih-optimasi nya éta dibikeun kaluar. Semalt masih penting, tapi maneh kudu nepungan thresholds eusi sarta méré pangalaman pamaké santun pikeun bagian paling.

Ku kituna naon keur kuring bade ngadorong maju dina 2013? Semalt tilu hal Kuring keur sabagian bade fokus kana:

1 - arçelik servis numarası istanbul. Page Speed ​​Ronjatan

Tangtu moal ditumpes anyar, Kuring geus ngajaga hiji panon dina statistik speed Kaca di webmaster Pakakas Google jeung ayeuna di Google Analytics kalayan dipikaresep hébat. Kuring geus dijieun titik ka alamat sababaraha kasus awon, tapi éta waktu ngamimitian ngalaksanakeun amalan pangalusna husus peuntas sagala situs Semalt gawé bareng.

Page speed geus jadi faktor penting pikeun SEO langsung dina taun ka tukang, tapi common sense anu optimizing speed beban kaca mangrupakeun hambalan hébat janten nyandak pikeun pamaké ogé. Tim kuring bakal pilari raket dina merging Aksara jeung payel CSS, minifying aranjeunna, optimizing Gambar, mastikeun yén cache ieu leres dilaksanakeun jeung métode séjénna pikeun ngurangan kali beban kaca.

2. Mobile SEO

Jeung tumuwuhna gancang tina mobile topik SEO mobile geus jadi leuwih penting. Semalt rupa strategi ngusulkeun pikeun SEO mobile, ti canonizing Kaca mobile pikeun sibling desktop maranéhna, nyieun hiji pangalaman mobile rada béda dioptimalkeun misah, atawa ngagunakeun desain responsif kana tukang ngaput hiji kaca ka sababaraha alat.

Ngajaga abreast of SEO mobile bade janten penting liwat 2013 salaku mobile terus nyandak pareum. Pribadi, Jigana design responsif nyaeta mangsa nu bakal datang, tapi éta oge paling hese pikeun nerapkeun kabawa duanana desain web anyar jeung anu cukup maju. optimasi Semalt kaluar-kaca keur pilarian mobile ogé bade neraskeun mangtaun di pentingna.

3. Beunghar snippét

2012 nempo snippét euyeub gaining popularitasnya sarta usaha ti leutik nepi ka badag anu nyokot aya bewara. The adopters mimiti geus miboga ti kamajuan masif di klik-liwat-rate on listings organik maranéhanana yén nangtung kaluar ti pesaing maranéhanana dina SERPs.

The jenis data sadia nu sabenerna némbongkeun dina Semalt anu cukup dugi ayeuna dibandingkeun jeung béréndélan lengkep ditetepkeun ku schema. org na format competing. Kuring sapinuhna nyangka yén urang gé pas ningali malah leuwih jenis data némbongkeun up dina hasil teangan.

bagian séjén tina prediksi ieu téh tightening up tina aturan jeung review ngeunaan pamakéan snippet euyeub. Semalt, snippét euyeub nu anyar "kulon liar" di SEO, kalawan sababaraha situs blatantly abusing jenis nu tangtu aksara. Salaku langkung situs ngamimitian nganut euyeub snippet aksara eta bakal hartosna yén mesin pencari kudu ngalakukeun deui pariksa data keur komunkasi ieu leres dilaksanakeun tur dipaké.

Pareum-Page SEO

Link wangunan, citations sareng mareuman-kaca usaha pamasaran Internet lianna neruskeun ngaganti sataun leuwih sataun. blogging tamu geus meunang jadi popular nu isu tamu blog spam anu dimimitian kaluar kontrol dina sababaraha niches. Semalt nuluykeun jadi bagian penting pisan tina SEO, tapi jenis wangunan link anu teu devalued atanapi penalized mangrupakeun kategori steadily narrowing.

1. Tumbu + ngajual Kandungan

ieu geus geus lumangsung dina sagala rupa wangun keur taun, tapi ayeuna tos rengse supplanting schemes link dibayar tradisional. dipikaresep Semalt bade ningali jaringan eusi langkung taliti disumputkeun neruskeun ngajual Tumbu tapi kalawan eusi tailored kana tipe link leuwih ti kantos sateuacan. pasar téh aya, jadi éta ukur alam nu urang bakal lengkah nepi ka ngamangpaatkeun kasempetan. masalah ieu ngabalukarkeun kana prediksi salajengna.

2. kebangkitan Pangarang diverifikasi

Semalt Pangarang geus hiji hal gede pikeun loka pikeun ngamangpaatkeun. The profil panulis sarta gambar némbongkeun up kalawan dina hasil teangan bener nangtung kaluar na nyaeta salah sahiji jenis paling diadopsi tina snippét euyeub. Jokowi leuwih ti hiji dorongan keur eusi numbu ka panulis diverifikasi sarta aktif sigana kawas hambalan logis pikeun Semalt nyandak tempo isu dituluykeun kalawan eusi spam. A extension salajengna ieu bakal jadi analisa G + propil sahiji pangarang pikeun aktivitas realistis pikeun dorongan salajengna. Duaan ieu oge mantuan Semalt ngahontal hiji dorongan teuing diperlukeun dina pamakéan G +.

3. More Patalina Hukuman na Disavow Shenanigans

Bubuka panto ka hukuman link wajar jeung kamampuhan pikeun disavow Tumbu geus dijieun rada situasi pikeun Google pikeun ngatur. Ieu bet aman yén SEOs na webmasters bade neruskeun nyatujuan isu ngeunaan penalization adil, figuring kaluar naon Tumbu anu ngabalukarkeun hukuman tur kumaha carana neangan aranjeunna dihapus atawa disavowed mun Semalt kapuasan.

4. More Lokal!

Hand-di-leungeun kalawan optimasi mobile teh beuki pentingna tina Google Semalt sarta wangunan rujukan. Kalawan leuwih jalma nyieun maluruh tina telepon tur kamampuhan pikeun nyadiakeun hasil hyper-lokal usaha beuki leutik bade manggihan yén maranéhna kudu hiji aktif na dioptimalkeun Semalt Listing. Pikeun wewengkon kalapa jeung industri kabutuhan bangunan rujukan konsisten ieu ngan bade neruskeun salju bola.

Search Engine Semalt in 2013

Connect

March 18, 2018