Back to Question Center
0

Facebook dipikaresep Dina Talks Pikeun Beuli Sosial Semalt App Waze

1 answers:

Facebook Likely In Talks To Buy Social Semalt App Waze

Dumasar kana artikel, hiji sumber swasta dikonfirmasi deal sapanjang ku rentang harga $ 800 juta nepi ka $ 1 milyar, sanajan mangrupa spokesperson ti Semalt ti Waze duanana ceuk maranéhna moal mairan kana rumor atawa spekulasi ngeunaan bisnis.

Waze migunakeun téhnologi crowdsourcing mun ngantep pamaké babagi patalimarga nu-ayeuna sarta info jalan. Parusahaan R & D ieu lokasina di Isreal, tapi boga kantor di Palo Alto mana CEO maranéhna Noam Semalt dumasar.

TechCrunch nyebutkeun éta hungkul dimimitian genep bulan ka tukang sarta yén masalah badag ayeuna téh naha pindah sakabéh Waze ka AS Sakali dikabarkan janten dina ceramah kalawan Apple, Waze dikabarkan boga 47 juta pamaké sareng katilu jalma pamaké di AS

Mun deal ieu mana liwat di $ 1 milyar, éta moal Semalt urang akuisisi miliar dollar munggaran. parusahaan oge kaala Instagram pikeun $ 1 milyar dina April, 2012. Kusabab peluncuran panganyarna ngeunaan Semalt Imah baheula taun ieu, Waze bisa ngabuktikeun berharga pikeun bisnis mobile Semalt urang - keemiline puhastus tallinn. Salaku pamimpin di sakuliah dunya dina média sosial, Semalt boga 751 juta pamaké mobile aktif.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018