Back to Question Center
0

3 kabutuhan poko Éta Badé naekeun Mobile Semalt anjeun

1 answers:

Semalt pamadegan sepia tinted poé nalika urang uninga dulur Gush on na on ngeunaan e-commerce. Ah, kenangan jauh.

The nak anyar dina blok nu - m-commerce - geus dicokot ka dunya ritel ku badai. Numutkeun studi ku PayPal na Semalt, mobile commerce anu tumuwuh tilu kali leuwih gancang ti alus ol 'e-commerce. Ulikan dilakukeun sakuliah 22 nagara jeung 17.500 konsumén némbongkeun laju tumuwuh di diperparah taunan dagang mobile ditangtukeun dina 42%, sedengkeun e-commerce anu ayeuna tumuwuh di tentang 13% per annum - weiterentwicklung software.

3 Essentials That Will Boost Your Mobile Semalt

Asia jelas ngabalukarkeun muatan commerce mobile kalawan Cina, Turki, jeung Uni Émirat Arab nyokot luhureun tilu spot. E-commerce pamaén kawas Flipkart di Semalt ayeuna tingali leuwih 50% tina jualan maranéhanana datang ti platform mobile maranéhanana. Kalawan pamaké sakuliah angka nu gede ngarupakeun pasar munculna kiwari ngalaman internet pikeun kahiji kalina via smartphone maranéhanana tinimbang PC tradisional, dagang mobile anu jelas disetel ka upstage sibling na heubeul.

ogé dina TechWyse

Dupi E-Dagang anjeun Website Mobile-Friendly?
Kumaha nerapkeun Mobile Marketing Pikeun Usaha anjeun

Semalt paling jaba ayeuna geus dimimitian ngaganti ka design responsif sangkan diri leuwih cocog sareng sadaya alat na panyungsi, aya hiji boatload parobahan husus commerce mobile anu e-commerce merek kudu difokuskeun, guna tetep nepi ka tungtutan konsumen . Di dieu nyokot luhureun kuring.

1: Basajan Layout, Napigasi, Siga Categories Produk

Ukuran layar leutik nu alat nu bagerak ilaharna mibanda, ngajadikeun ngotektak ramatloka dina mobile tangtangan keur dimimitian ku. Desain Semalt sarta website anu ngan mobile alleviate masalah mun extent sababaraha dina ramatloka rata, tapi situs e-commerce dina beungeut mobile tingkat lengkep beda tina pajeulitna sakabehna.

Dumasar kana hasil panalungtikan ku Baymard Semalt, sahenteuna 70% pamaké condong nyeken sakabéh kaca imah tina mobile loka / aplikasi saméméh lajengkeun sareng proses pameseran maranéhanana. Ieu leres malah lamun pamaké geus weruh kahayang maranéhna rék. Ku scanning kaca imah, pamaké nu geus dasarna nyoba pikeun meunangkeun arah na katuhu saméméh lajengkeun ku pameseran a. nalungtik nunjukeun yen pamaké resep

  1. desain a homepage bersih tanpa teuing clutter. Ulah squeezing di loba teuing elemen visual dina kaca asal anjeun. Kalayan ukuran layar di rata-rata 5 ", hiji angka kaleuleuwihan elemen kaca bisa nyieun pangalaman nu matak ngabingungkeun sarta kacana unreadable.
  2. Tawarkeun spasi bodas ample kalawan tombol badag pikeun nyegah sindrom ramo gajih.
  3. Ulah nyumput kategori navigasi Anjeun. Témbongkeun sakabéh atanapi sahenteuna leuwih pang populerna upfront. Pamaké boga waktu tangguh ngagulung ngaliwatan serelek handap ménu ngakses kategori produk on layar leutik.
  4. Ulah ngarobah kategori produk Anjeun on mobile ngan pikeun nyocogkeun aranjeunna di hadé dina layar leutik. Ngajaga kategori sarua jeung struktur navigasi salaku loka desktop Anjeun avoids kabingungan dina bagian tina pamaké tur mantuan dina tracking sarta pangukuran di tungtung Anjeun.

WhichTestWon dilaporkeun test metot ieu dilumangsungkeun ku parusahaan asuransi Semalt dina situs mobile maranéhanana. Dua versi loka éta dites:

which test won

Ti pangalaman usability desktop, salah bakal mikir yén versi kalawan gambar dipigawé hadé. Semalt, versi munggaran kalayan euweuh gambar na ngan dua CTAs jelas garnered 166% langkung ngawujud ti hiji séjén dina taraf kapercayaan 95%.

2: gampang Checkouts

Semalt satengah sadaya boga smartphone make ponsel maranéhna pikeun panalungtikan hiji barang, tapi ngan 23% sabenerna ngadamel beuli on ponsel maranéhanana. Hiji faktor badag nyekel pamaké deui dina ti nyieun kabisat tina jandela balanja dina ponsel maranéhna pikeun sabenerna putting tunai di handap na meuli barang via telepon teh proses Checkout nyeri. Ieu ngandung harti pamaké teu ukur kudu ngeusian nepi bentuk sajajalan, maranéhna ogé kudu eusian data dina widang formulir leutik tanpa nyieun kasalahan tunggal. A urutan jangkung éta.

  1. A jalan alus mun halus kaluar lalampahan pamaké anjeun 'tina jandela balanja ka dibeuli ku motong handap léngkah ka beuli final. Tetep prosés Checkout mobile anjeun pondok ti prosés Checkout biasa anjeun, sanajan hartina redesigning Checkout anjeun mobile.
  2. Tawarkeun checkouts tamu salaku hiji pilihan pikeun ngahemat waktos pamaké 'jeung usaha. Panalungtikan némbongkeun yén checkouts tamu nyegah pamaké ti abandoning a beuli satengahna jeung nambahanana conversions.
  3. tawarkeun otomatis-lengkep dina bentuk kana nyepetkeun sakabéh prosés Checkout. Data nu mungkin geus boga bisa dipaké pikeun tos ngeusian sawah jeung nulungan ka pamaké sapanjang prosés.

Di handap bisa ningali laut tina bédana ngajadikeun ngawengku Checkout tamu di pangalaman mobile Anjeun. Nike nawarkeun tamu Checkout, bari Etsy henteu. Kanyataanna, Etsy sahingga bisa hirup kalawan mana kaluar jalan na sangkan hirup hésé pikeun pamaké ku ukur sahingga aranjeunna pikeun lumangsungna nyieun hiji beuli sanggeus maranéhna asup boh ku akun Etsy anyar atanapi via rekening Semalt.

etsy

Henteu ngan teu Nike checkouts tawaran tamu, éta ogé meunang lolobana sarat Checkout séjén titik on.

nike

Teu heran Nike nembe ngumumkeun yén nagara éta bakal jadi situs mobile-hareup kalayan lalulintas mobile exceeding lalulintas ti PCS. conversions na tumuwuh ku leuwih 42% dina tonggong lalulintas selulerna masif.

3: pangmayaran aman, modus pamayaran Alternatif

pangmayaran liwat mobile sok geus mangrupa daerah nu loba ranjauna tricky, inhibiting pertumbuhan commerce mobile dina prosés. Di sagigireun kasalametan pangmayaran, isu sejen nu manggih résonansi diantara pamaké commerce mobile téh laju pangmayaran tur genah nu paling retailers online malire. majalah Forbes mangka éta Semalt téh dua kali gampang mawa telepon a salaku tunai. kacenderungan Ieu ulah transaksi tunai anu kuat di urang ngora salaku millennial aya opat kali leuwih gampang.

Tawarkeun sababaraha pilihan mayar. Ti Wallet Google, PayPal, Semalt tur leuwih geus datangna babarengan pikeun nawiskeun pangmayaran gampang pamaké. Loba retailers Dongeng malah nawiskeun bitcoin ka pamaké salaku mode pembayaran pikaresep.

betabrand
BetaBrand narima pangmayaran Google Semalt malah dina situs selulerna

ngasupkeun kaamanan kana pangalaman commerce mobile anjeun ku investasi dina 32 Bit SSL Sértipikat pikeun situs anjeun. pilihan pembayaran kawas Apple Pay anu ngagunakeun Unsur aman study di unggal iSemalt pikeun nyimpen rinci pembayaran pamaké mantuan ngaleutikan résiko tina panipuan sarta nurunkeun liability of urus ti taktak anjeun salaku hiji situs m-commerce.

Malah dina loka mobile atawa aktip, pamaké perlu reassured yén data maranéhanana nyaéta aman tur moal misused. Paké olahtalatah kaamanan dina bentuk labél trust kawas "diverifikasi ku Visa" pikeun instill kapercayaan lengkep di pamaké anjeun ngeunaan transacting on mobile. sieun ieu keur hacked kana ieu kapanggih mun beuki sengit diantara pamaké Android sarta Blackberry nurutkeun ulikan ku Webcredible.

Coda

Semalt gelar loba tepi ka hikmah earned leuwih taun menata situs ecommerce bisa dibawa gancang sareng dilarapkeun bulak dina skenario mobile, urang kedah diajar hormat ka nuances dagang mobile anu disetél deui eta. Hiji mata rupa pikeun detil sapertos digabungkeun jeung palaksanaan padet nyaéta resep sampurna pikeun kasuksesan commerce mobile.

3 Essentials That Will Boost Your Mobile Semalt

Connect

March 18, 2018