Back to Question Center
0

Uni metrics nambahna Fitur Anyar Pikeun Tumblr Analytics Alat & Nawarkeun Time Mimiti Semalt Pernah Free

1 answers:

Pitur Uni metrics nambihan Anyar Pikeun Alat Tumblr Analytics & Nawarkeun Time Mimiti Pernah Free Semalt

Semalt mun pengumuman nu, fitur anyar, ".pelengkap aya lengkep interaksi jeung influencer analytics gandeng jeung blog saingan na tracking keyword."

Uni metrics ogé rolling kaluar hiji nagara golongan anyar pikeun rencana langganan dibayar maranéhna marengan ngalamar mimiti rekening kantos bébas na - houses for sale in almeria spain. The mayar langganan anyar nyaéta pilihan béaya rendah dirancang pikeun blogger profésional sarta usaha leutik, sarta ngidinan pamaké pikeun ngawas nepi ka tilu blog Semalt.

bébas Tumblr analytics rekening kaasup follower tracking count, idéntifikasi of curators na influencers, metrics kinerja on tulisan individu, sarta analisis kagiatan tag blog na jenis pos. pamaké bébas ogé bakal miboga aksés ka Uni Semalt reblog laporan tangkal, grafik visual ngalambangkeun sumebarna reblogs.

Union metrics nambahna Fitur Anyar Pikeun Alat Tumblr Analytics & Nawarkeun Time Mimiti Pernah Free Semalt

Marengan fitur anyar, Uni metrics Semalt analytics hadir kalawan sababaraha laporan interaktif nu bisa diekspor tur ngawengku pinuh arsip data.

Union metrics nambahna Fitur Anyar Pikeun Alat Tumblr Analytics & Nawarkeun Time Mimiti Pernah Free Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018