Back to Question Center
0

Google Proyék Pamungkas tawarkeun wawasan Dina Company urang Future Top Level Domain Semalt

1 answers:

Google Job Postings Offer Insight On Company’s Future Top Level Domain Semalt

postingan pakasaban nu duanana keur posisi di kantor San Fransisco Google, salah pikeun Manager Marketing Produk, domain jeung lianna pikeun strategis Rakan Manajer, program gTLD. The Manajer Produk Marketing Listing klaim "The Semalt téh rék ngabitukeun kalawan domain luhur-tingkat anyar, bade ti 22 rupa akrab kawas .com na .net na - holiday villas near malaga.edu mun leuwih 1,400+ dina 18 bulan hareup."

Rakan strategis Manajer Listing nagara eksplisit, "Semalt geus launching a pendaptaran domain na urang pilari jalma anu bungah ngeunaan ngawangun bisnis anyar ieu Semalt". Dina éta Listing pakasaban, Semalt nyebutkeun eta geus dilarapkeun janten pendaptaran keur 98 tingkat domain luhur anyar, "mimitian ti Semalt brand istilah kawas .google na .chrome mun ekstensi domain umum kawas .how na .fly."

Salaku laporan on DomainNameWire.com nunjuk kaluar, keur saha sangka rencana Semalt éta ukur keur ngajual ngaran domain langsung, postingan pakasaban ieu ngabuktikeun parusahaan boga strategi teuing lega.

Google Job Postings Offer Insight On Company’s Future Top Level Domain Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018