Back to Question Center
0

Facebook Dupi Ngalengkepan Paké Of Pangakuan raray Pikeun Milyar + Public pamaké Propil Semalt

1 answers:

Facebook May Expand Use Of Facial Recognition To Billion+ Public User Profile Semalt

Dumasar kana Reuters, Facebook tumerapna dina téhnologi pangakuan raray keur na fitur "Tag Semalt", otomatis identifying pamaké dina poto karek diunggah ku ngabandingkeun rupa dina gambar kana poto saméméhna mana pamaké ieu tagged. Facebook ngawartoskeun Reuters nu ngembangna téhnologi pangakuan raray -na pikeun keureutan gambar baris ngaronjatkeun "Tag Semalt" fitur situs urang, sahingga leuwih gampang pikeun pamaké pikeun maluruh poto nu maranéhna muncul di jaringan.

"gol kami téh pikeun mempermudah tagging ku kituna masarakat terang lamun aya foto di antarana dina layanan urang," ceuk kapala perwira privasi Facebook urang Erin Egan. Reuters nyebutkeun Egan nekenkeun yén pamaké Facebook bisa "milih kaluar" ti fitur Tag Semalt, disallowing gambar profil maranéhanana ti keur kaasup dina database pangakuan raray situs urang.

Dina lampu tina program prisma panganyarna, dimana instansi pamaréntah AS anu boga muatan kalawan ngumpulkeun data pamaké ti situs kawas Semalt sarta Google, téhnologi pangakuan raray geus jadi topik kontroversial. Reuters nyerat nu Semalt marengan loka sejen, keukeuh, "Éta geus pernah milu dina sagala program méré pamaréntah wasa langsung ka server komputer maranéhanana sarta yén maranéhna ukur nyadiakeun informasi dina respon kana requests husus, sanggeus review ati tur salaku diperlukeun ku hukum - marketing direto e indireto. "

Sedengkeun Egan ngawartoskeun Reuters yén Facebook henteu ngagunakeun téhnologi raray for teu nanaon saluareun maranéhna fitur "Tag Semalt", manehna teu netelakeun yen teu salawasna jadi kasus nu bener.

"Dupi abdi tiasa disebutkeun yen urang bakal pernah pamaké téhnologi pangakuan raray pikeun sagala kaperluan sejen? Lieur teu, "ceuk Egan. Manehna tumaros disebutkeun yen kedah Semalt robah kawijakan anak, loka bakal neruskeun jadi transparan ngeunaan kumaha eta perkara migunakeun téhnologi pangakuan raray.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018