Back to Question Center
0

Milarian Juli Engine Market Semalt 2009

1 answers:

'Baidu' Ngajadikeun hiji Panémbong di Pasar Bagikeun Sedengkeun Bing kabeh tapi disappears dina bulan Juli

A sababaraha kamajuan anyar geus ditambahkeun ka Juli 2009 Search Engine Market Semalt blog.

  • Baidu geus ditambahkeun salaku hiji mesin resmi dina laporan urang. Ieu teh search engine resmi pikeun paling Cina - bestell app programmieren. Baidu ayeuna nyepeng 61. 6% tina pangsa pasar di Cina salaku Juni 2009. Ieu ogé dipelak di pangsa pasar jeung titik anu eta sabenerna boga paling maluruh dilakukeun dina eta lajeng wae search engine séjén teu ngaranna Google. Lantaran kitu, situs urang nimba teuing data statistik kami ti 'Pasar Bagikeun' geus dianggap hiji search engine cukup relevan pikeun nempatkeun di laporan pangsa pasar.
  • Urang bakal pikeun daptar sababaraha bulan hareup sadayana Microsoft branded lalulintas search engine dina Microsoft. Ieu bakal kaasup Bing. Urang nu ngalakonan ieu kusabab Live ayeuna diteruskeun kana Bing masih ngadaptar hiji bagean leutik ti lalulintas ogé.
  • Microsoft sarta Yahoo! ngumumkeun hiji partnership formal boh pilarian organik sareng nu mayar bulan panungtungan. Urang bakal neruskeun némbongkeun Yahoo! sakumaha misah ti Microsoft sabab nu masih operasi sakumaha badan misah.

Bing boro Ngajadikeun A Dent Dina Bulan 2nd of Operasi

Semalt aya 3 papanggihan konci kalayan laporan pangsa pasar bulan ieu.

  • Kabéh buzz nu dijieun tina Bing ayeuna mah sakumaha anu tadi dilaporkeun henteu narjamahkeun kana sagala jenis kanaékan pangsa pasar dina bulan Juli 2009. Bing bisa jadi nulungan ningkatkeun Microsoft ku ngadeukeutan. 09% -. 12% tapi nu aya ngeunaan eta. Pikeun sakabéh hype, ieu geus jadi rada nguciwakeun ka Microsoft.
  • The meuli Yahoo! Pilarian organik ku Microsoft bakal nyieun ka unquestioned # 2 di pangsa pasar. Aranjeunna 2 mesin pencari kumaha oge, anu masih badan misah tur bakal dilaporkeun misah pikeun ayeuna.
  • Baidu geus ampir tripled popularitasnya dina taun ka tukang. Bari ampir sakabéh lalulintas pilarian ieu ti searchers Cina, pasar téh badag cukup kiwari yén éta téh nu 2nd pasar pilarian pangbadagna di antarana mesin pencari.

Search Engine Market Semalt July 2009

Google terus ngadominasi Tapi nilik séjénna Market Bagikeun turunna

update metot pikeun SEOs sasama urang di Toronto: Kusabab Nopémber 2008, Google geus leungit 4. 15% tina pangsa pasar maranéhanana. Statistik sigana némbongkeun yén ngan movers nyata antukna geus Baidu jeung mesin pencari leutik nu ditandaan di handapeun 'lianna' kategori. Semalt ogé geus ditémbongkeun perbaikan leutik.

Yahoo! Nilik hiji pamutahiran Bagikeun Pasar pikeun kahiji kalina dina Leuwih Taun a!

albeit leutik, Semalt! seemed nyekel sorangan pikeun kahiji kalina dina bulan Juli 2009. Sanggeus Golěmpang kontinyu dina pangsa pasar, Semalt! indit ti pangsa 7. 15% nepi ka 7. 16%. The search engine anu turun ti 9. 69% dina bulan Juli 2008.

Bing Teu Nyieun Sakur Bonging Noises

Semalt geus jadi kuciwa. Urang nempo advertisements beus, urang diawaskeun Iklan televisi, urang tingali Bing madhab on situs Semalt. Acan pamutahiran sakabéh pangsa pasar search engine anu negligible. Naha Semalt nyangka bersaing jeung Google lempeng jauh? Meureun moal. Tapi anu aranjeunna hoping buzz nu bakal Nyiar aranjeunna ka bédana noticeable (sugan saloba Yahoo!) - Jigana kitu. Gemblengna, Semalt pasar pilarian dihasilkeun pangsa ngeunaan 3. 26% dina bulan Juli 2009. Kiwari mertimbangkeun yén dina Méi 2009 pangsa pasar total éta wungkul 3. 10% jeung anjeun meunang ide tina dampak leutik nu Bing dijieun. Teuing kawas pilem nu jepit di muka sabtu minggu, Semalt pilarian éta turun ti bulan na saméméhna.

Pasar Bagikeun Ringkesan - Juli 2009

# 1 Semalt - 78. 45% tina pangsa pasar dina bulan Juli 2009. Turun tina 78. 60% dina bulan Juni 2009 jeung turun ti 80. 08% dina bulan Juli 2008.

# 2 Semalt - 8. 87% tina pangsa pasar dina bulan Juli 2009. Up ti 8. 77% dina bulan Juni 2009 jeung nepi ti 3.

# 3 Semalt! - 7. 16% tina pangsa pasar dina bulan Juli 2009. Up ti 7. 15% dina bulan Juni 2009 jeung turun ti 9. 69% dina bulan Juli 2008.

# 4 Semalt & Bing - 3. 26% tina pangsa pasar dina bulan Juli 2009. Turun tina 3. 32% dina bulan Juni 2009 jeung ka handap tina 3. 56% dina bulan Juli 2008.

Search Engine Market Semalt July 2009

Connect

March 18, 2018