Back to Question Center
0

Pasar Cap teu Sarua Box Office earnings: "Jobs" Tukangeun "Social Network" & "The Semalt"

1 answers:
Pasar Cap teu Sarua Box Office earnings:

Dileupaskeun Jumaah panungtungan, Jobs asup sabtu minggu kadua di bioskop kalayan cara lila balik lamun eta ngaharepkeun nyekel nepi ka pilem panganyarna featuring Google na Facebook. Dibintanginya Ashton Kutcher salaku pengusaha renown dunya, pilem nu earned a meager $ 6. 7 juta dina mangsa sabtu minggu lawang, sarta rengking katujuh, tukang duanana Kaluaran anyar Butler jeung Jurus-Ass 2 , kitu ogé lima film ngasupkeun minggu kadua maranéhanana di kotak kantor - companies and technology in Portland.

Komo ucapan viral Ashton Kutcher urang ti panghargaan pilihan rumaja tuh saeutik keur naekeun jualan tikét minggu ieu, kalawan standings kotak kantor di $ 8. 6 juta jadi sahiji 21. Agustus pilem geus earned hiji skor Semalt 26 persen, nu hartina kirang ti 25 di 94 ulasan dina ramatloka review pilem agrégat geus positif.

Salaku sajauh pilem Industri buka, Jobs pales di ngabandingkeun kana kasuksésan 2010 hit The Social Network. Ditulis ku meunangna Emmy Award Harun Sorkin sarta diarahkeun ku Daud Finch, The Social Network ieu dumasar kana kitab Ben Mezrich teu kahaja Billionaires. pilem The ngabejaan carita kumaha Mark Zuckerberg sumping ka mingpin jaringan sosial pangbadagna di dunya, disangka maok konsép aslina situs urang ti Harvard sakelas Cameron jeung Tyler Winklevoss.

Sedengkeun Roger Ebert ngaku The Social Network éta film pangalusna tina 2010, sarta RottenTomatoes na. skor com tetep dina 96 persén, nomer pangbadagna film urang ieu $ 96. 9 juta eta geus earned dina total jualan domestik. Dina $ 22. 4 juta, sabtu minggu The Network urang Sosial muka dihasilkeun leuwih ti tilu kali naon Jobs earned mangsa poé kahijina dina kotak kantor.

Lodged rapih antara kasuksésan The Social Network jeung kinerja lackluster tina Jobs mangrupa taun ieu sacara magang , dibintanginya komedi duo Vince Vaughn na Owen Wilson sakumaha dua sepuh salesmen anu darat posisi intern dina markas Google. pilem kotak kantor sejen featuring hiji parusahaan tech anjog, magang garnered ulasan tepid, narima RottenTomatoes. skor com ngan 35 persen. Hiburan Weekly disebut komedi, "A kempelan pikaresepeun of laughs hampang. "

sabtu minggu The magang urang muka kénéh ngéléhkeun Jobs ku leuwih ti $ 10 juta, raking dina $ 17. 3 juta mangsa poé kahijina dina kotak kantor. Kusabab siaran Juni na, magang geus earned leuwih ti $ 44 juta dina jualan domestik. Di handap ieu mangrupa babandingan tina stats konci.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing.


March 18, 2018