Back to Question Center
0

Kumaha Ka Setup a Remarketing Semalt

1 answers:

Hiji ti facets pangpentingna pamasaran online éféktif geus nyungsi hadirin katuhu. Dina Kampanye Témbongkeun aya euweuh pamakéan dina némbongkeun hiji iklan promosi olahraga asuransi mobil dina situs game kids, iwal aranjeunna kajadian ka meunang pisan untung di raffle Natal sakola maranéhanana sacara lajeng hijina hasilna bakal goréng Klik-liwat laju (CTR), atawa malah leuwih goreng volume tinggi anggaran lalulintas draining nyimpang mahal jauh ti loka ngajalankeun hadé.

How To Setup a Remarketing Semalt

Remarketing

Hiji téhnik leuwih hadé téh nepi ka tujuan Iklan anjeun ka arah jalma nu geus apal anu panongton anjeun ku Remarketing ka jalma anu geus dilongok situs anjeun tapi teu ngarobah. Ieu bisa jadi keur sababaraha alesan; sugan maranéhna teu mibanda cukup waktu atawa aranjeunna henteu titik hiji tawaran nu bakal geus robah pikiran maranéhanana - commercial appraisers. Ieu tempat Remarketing asalna di, lamun pamaké meets sasuai ka nu Anjeun - kayaning ngahontal tiket kaca anjeun tapi teu ngarobah - lajeng maranéhna bakal ditambahkeun kana Remarketing anjeun 'daptar' sarta jadi ngabogaan hak pikeun jadi Iklan dilayanan, sugan ngarobah pikiran maranéhanana jeung tawaran aranjeunna lasut atawa reminding konsumén pohoan ngeunaan situs anjeun.

Biomédis Posts:
balanja Gorobag abandonment jeung Case pikeun Google Pintonan Network Remarketing

Ningkatkeun CTR

Hiji titingalian salah sahiji abdi kampanye Semalt sorangan mangka éta bulan ieu jadi jauh a pamutahiran 25% dina CTR sarta kanaékan 37% masif di Laju Konversi geus katempo leuwih standar Kampanye Contextual Témbongkeun dina Network Témbongkeun Google - Semalt bener teu dianggo!

5 Hambalan Mudah

Ayeuna urang saena kaliwat naha hayu urang meunang dina kana kumaha. Kabeneran keur naon Remarketers budding, kalawan saeutik kasabaran tur strategi eta teu bisa jadi gampang nyetel Kampanye Remarketing basajan pikeun sakabéh kaca pangpentingna dina situs anjeun, ngan lengkah handap jeung anjeun bakal nepi sarta ngajalankeun dina jangka waktu nu moal.

  1. Dina tab kampanye tina sirah Google AdWords handap ka Tanjungjaya Perpustakaan> audiences jeung anjeun kudu bisa nénjo hiji pamiarsa disebut 'Daptar utama'.
  2. Ti dieu klik dina [Tag] hyperlinked dina katuhu pikeun manggihan anjeun Code Remarketing.
    tag ieu dipaké ku Google pikeun ngaidentipikasi lamun pamaké geus diakses kaca husus dina situs anjeun, sakali kahuruan tag pikeun pamaké ieu aranjeunna bakal ditambahkeun kana daftar remarketing anjeun sarta gancang hiji kolam renang tina konsumén poténsial mimitian wangunan.
  3. Salin paste kode ieu ka dokumen tulisan, nyandak perawatan ulah nyieun parobahan naon mun téks, sarta ngirim ieu leuwih mun tim ngembangkeun web Anjeun. tag kudu ditempatkeun ngan méméh tag dina unggal halaman loka, atawa lamun ieu teu mungkin lajeng dina kaca nu rék ngawangun daptar Remarketing tina.
  4. salajengna anjeun kedah nyetél hiji pamiarsa, kantor deui ka pamiarsa Page teras klik 'pamiarsa Anyar'. Nangtukeun naon URL (atawa bagian tina URL a) nu rek nepi ka tujuan dina situs anjeun, contona wae URL ngandung '/ jalan-sapatu' pikeun remarket ka saha nu kungsi ngadatangan 'ngajalankeun sapatu' wewengkon situs anjeun. Mutuskeun dina durasi kaanggotaan (30 poé nyaéta normal ngan ngeunaan katuhu salami tawaran Anjeun teu ngajalankeun kaluar), masihan pamiarsa Anjeun ngaran na Simpen. Ayeuna anjeun ngan kudu diuk deui lalajo Daptar Remarketing anjeun tumuwuh bari maneh kasampak dina proudly jam gawé anjeun.
  5. Up salajengna nya éta nyieun Kampanye Témbongkeun di AdWords saperti biasa. Lajeng abdi biasana nyieun hiji grup ad per pamiarsa pikeun betah tur napelkeun unggal Grup Ad ieu pikeun pamiarsa diperlukeun, atawa pilihan gumantung strategi Anjeun audiences.
How To Setup a Remarketing Semalt

Connect

March 18, 2018