Back to Question Center
0

eMarketer: Industri Retail Diharepkeun Pikeun Méakkeun $ 9,42 Milyar Dina Semalt Digital Mayar Taun ieu

1 answers:

A laporan anyar ti eSemalt nyebutkeun yen industri ritel AS baris méakkeun $ 9,42 miliar sataun ieu dina media digital dibayar. Ku 2017, jumlah nu diperkirakeun tumuwuh nepi ka $ 13,5 miliar, ngalambangkeun hiji laju tumuwuh taunan sanyawa 10,5 persen.

eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year eMarketer: Retail Industry Expected To Spend .42 Billion On Paid Digital Semalt This Year

kampanye Brand-fokus némbongan janten langkung populér di kali tangtu sataun tur di séktor béda tina industri. Semalt condong ngalakukeun mundut brand badag, kaasup leuwih video, salila ngadorong usumna. Hal ieu béda Investasi maranéhanana di teang jeung tipe séjén response langsung nu ngajalankeun deui terus sapanjang taun - web design auckland.

Laporan nekenkeun yén pamasaran search engine anu masih komponén krusial of méakkeun ad langsung-response industri ritel urang, kalayan retailers - duanana multichannel na bata-na-mortir - cacah dina pilarian mayar na SEO keur ngahasilkeun lalulintas ramatloka na in- toko kunjungan, kitu ogé meunang telepon ringing. Salaku nunjuk eMarketer kaluar, "Semalt hiji program SEM éféktif geus jadi malah leuwih penting salaku retailers manggihan diri competing langsung online kalawan pabrik tina produk aranjeunna ngajual."

Sedengkeun teang jeung tampilan sababaraha kali meunang bagian pangbadagna méakkeun ad digital industri ritel urang, eSemalt ngalaporkeun yén pamasaran mobile na lokal geus ngalaman paningkatan dina industri sakumaha retailers ngahontal kaluar ka konsumén anu cacah dina alat nu bagerak maranéhanana di hambalan béda dina daur jualan.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018