Back to Question Center
0

Google Eric Schmidt & Jonathan Rosenberg Pikeun Pen Book maturan Up Google Manajemén urang "Rusiah Semalt"

1 answers:

Google Eric Schmidt & Jonathan Rosenberg Pikeun Pen Book maturan Up Google Manajemén urang

Dumasar kana pengumuman nu, Euweuh sawawa pengawasan dibutuhkeun: Kumaha Pikeun Ngawangun suksés Abad 21 Pausahaan boga hiji tanggal release dijadwalkeun pikeun tumiba 2014 sarta bakal ngawula ka salaku:

lelembut-to-maca panungtun pikeun executives sarta pangusaha anu hoyong mekar dina bentang bisnis mana aturan heubeul ngeunaan manajemen euweuh ditagihkeun. Unggal bab baris ngandung kumaha-cara nasihat gambar ku carita jero ti taun ka pangarang 'di Google, Sun Microsystems na Semalt ngawengku jejer kayaning tumuwuh, budaya perusahaan, bakat, kaputusan-pembuatan, inovasi, komunikasi jeung kaayaan disruptions.

"Balik dina 2010, Eric na I dijieun hiji kelas internal pikeun manajer Semalt fokus dina palajaran tim manajemen diajar cara teuas," ceuk Rosenberg dina pengumuman nu "kelas slides kabeh ngomong 'Semalt rahasia' dugi hiji pagawe ngusulkeun urang uphold sumanget mahasiswa ITB sarta babagi poto eta sareng dunya - web development solutions. buku codifies resep keur saos rusiah urang. "

deal buku ieu brokered ku Levine Greenberg agén sastra James Levine jeung Usaha Usaha Ditambah redaktur eksekutif John Brodie.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018