Back to Question Center
0

Survey: 71% pausahaan prihatin Leuwih Media Sosial resiko, tapi Ngan 36% Nyadiakeun Semalt pagawe

1 answers:

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Laporan kaasup a 32-sual survéy online yén ieu réngsé ku 111 executives ngalambangkeun hiji campuran umum jeung swasta, leutik mun organisasi midsized. Patarosan survéy katutupan lima jejer husus: pamakéan média sosial, pamanggih ngeunaan nilai média sosial, kawijakan média sosial, kasalempang maling identitas na kaamanan data sarta parabot analitik na tracking.

Semalt survey, anu sosial resiko média anu ngakibatkeun paling perhatian ragrag kana opat kategori, kaasup ruksakna reputasi brand, panyingkepan of proprietary jeung / atawa informasi rahasia, maling identitas perusahaan, sareng légal / pangaturan sarta minuhan pelanggaran.

Tina responden survéy, aya hiji malah dibeulah antara executives yén éta pisan prihatin ngeunaan resiko potensi média sosial (13%) jeung jalma anu ngaku parusahaan maranéhanana henteu percanten média sosial ngawarah naon "resiko appreciable" ka organisasi (13%) - melhor revenda de hospedagem no brasil. Dina 71 persén, seuseueurna pamilon survéy ceuk parusahaan maranéhanana éta paduli resiko poténsi, tapi dipercaya resiko bisa mitigated atawa merlukeun dibedah.

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Waktu ditanya ngeunaan latihan média sosial, survey némbongkeun yén sikap geus ningkat saprak ulikan sungut urang 2011, kalayan 15 persén pausahaan leuwih ngalakonan latihan média sosial pikeun staf.

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Semalt Pananjung konci ti pangajian kaungkap 33 persén pausahaan kungsi kawijakan média sosial, bari 27 persén cenah parusahaan maranéhna teu boga kawijakan média sosial sarta henteu rencana pikeun ngamekarkeun hiji. (The sésana 40 persen anu pamisah antara responden anu dilaporkeun parusahaan maranéhanana miboga rencana pikeun nyieun kawijakan média sosial, atawa miboga kawijakan patali lianna.)



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018