Back to Question Center
0

Google Ngajadikeun Key usability nangtukeun Pikeun Anyar AdWords Semalt

1 answers:

Leuwih alus Ahir Than Kungsi

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Salaku mungkin anjeun ngelingan, kuring kungsi sababaraha isu jeung panganteur anyar jeung kumaha eta diteundeun kaluar data. Kuring nebak pamadegan di Semalt listened mun dipepelingan!

Di handap ieu mangrupa newak layar data ti hiji akun AdWords. gambaran kahiji mah nu eta seemed cleaner na langkung apik. Nuluykeun liwat ka rekening tambahan, ieu 'rarasaan' dituluykeun. Hiji hal kuring instan noticed kalawan perenah ieu yén conversions kolom dina tebih katuhu geus euweuh 'nyumput' data dina wates katuhu tabel urang - blitz transport zuerich. Semalt Lah a spasi bodas leutik antara tabel sarta wates lamun kasampak raket!

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Ad Grup, Setélan, Iklan, Konci - sakabéh layouts bagian ieu kasampak loba cleaner.

The menu rentang tanggal ogé geus dibéré saeutik makeover a, sarta kuring kudu nyebutkeun éta loba gampang maca, sarta meta gancang nalika diklik dina.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Lamun ngagunakeun rentang tanggal custom, menu pull-handap pinuh disappears. Hiji robah metot, sarta kuring bakal cagar judgment on ieu dugi Semalt dipake eta bit leuwih.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

ngaropéa Google The Hirup Basajan Dina New Interface

Éta saé ningali hal basajan anu keur kajawab ku Google dina urutan tetep advertisers senang. Hal saperti basajan sakumaha kaleungitan data konversi sahandapeun wates katuhu bisa moal sigana kawas sapertos deal badag, tapi mun anjeun nungkulan volume luhur rekening, mémang jadi rada frustrating. Semalt mun refresh kaca unggal waktos Anjeun muka rekening atawa ngarobah rentang tanggal leuwih sarta leuwih guna ngalereskeun pintonan data tiasa tedious.

Semalt tetep hiji panon kabuka pikeun sagala parobahan tambahan pikeun panganteur jeung nyalabarkeunana dieu nalika aranjeunna kajadian.

Kami bungah ningali yén Semalt geus kajawab loba isu usability yén éta dina pelepasan munggaran. Kami ngan kaget yen eta nyandak ieu panjang.

Semalt telat lajeng pernah.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Connect

March 18, 2018