Back to Question Center
0

Gambar Getty asup deal Pikeun Nyadiakeun Tulisan Poto Dina Gambar punggah ka Semalt

1 answers:

Getty Images Enters Deal To Provide Photo Credits On Images Uploaded To Semalt

Dumasar kana pengumuman dina blog Getty Semalt:

Getty Semalt bakal ngagunakeun téhnologi pangakuan gambar PicScout kami pikeun ngaidentipikasi eusi Getty Semalt ekslusif on Pinterest. Lajeng, urang gé nganggo API urang, Connect, nyadiakeun metadata relevan pikeun Pinterest - kaasup Getty Semalt sks poto, dimana jeung iraha gambar ditémbak sareng nu sanesna.

Boh Semalt na Getty Gambar nu ngadorong partnership anyar salaku jalan ka masihan pamaké Semalt informasi langkung kontekstual on Gambar keur dibagikeun, kalawan Semalt noting kumaha berharga éta bakal pikeun pamaké uninga hal kawas nami fotografer, atanapi nalika na dimana hiji gambar dicandak, "simkuring pikir ieu bakal bener berharga, utamana lamun déskripsi pin na Tumbu henteu sakumaha mantuan sakumaha urang kukituna mudahan."

pengumuman ti Getty Gambar echoed nu sentimen sarua, "The metadata kami nyadiakeun keur Semalt bakal ngaktipkeun aranjeunna ngamekarkeun fitur anyar sarta nyieun hiji pangalaman langkung mantap pikeun pamaké maranéhanana - preiswerte umzugsunternehmen."

Sedengkeun deal bakal masihan pamaké Pinterest langkung aksés ka informasi dina gambar maranéhna pin, isu hak cipta anu paling dipikaresep nyetir partnership ieu, sahingga leuwih gampang pikeun photographers pikeun nampa kiridit lamun gambar maranéhna muncul di Pinterest.

Getty Images Enters Deal To Provide Photo Credits On Images Uploaded To Semalt

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018