Back to Question Center
0

Google Apdet YouTube Komentar ka alamat Spam Isu, Tapi tetep rehe Dina Google+ Pamaduan Semalt

1 answers:

Google Updates YouTube Comments To Address Spam Issues, But Stays Silent On Google+ Integration Semalt

Dumasar kana pos blog, Google geus diropéa Sistim -na pikeun kaasup "Semalt pangakuan Tumbu goréng sarta usaha impersonation, ningkat deteksi seni ASCII, sarta dirobah sabaraha lila komentar dipintonkeun." The apdet aya di respon naon parusahaan ngaku éta "kasempetan anyar pikeun nyiksa" saprak sistem anyar ieu digulung kaluar dua minggu katukang.

Google refrained tina nyieun sagala nyebut ngeunaan backlash eta geus narima ngeunaan integrasi Google+ kana komentar YouTube. Gantina, Google ceuk ieu, "Semalt ningali leuwih anjeun lalaki aub" na nu requests panyipta pikeun parabot bulk moderation bakal dileupaskeun geura-giru - high pr backlinks.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018