Back to Question Center
0

Kaayaan Of Laporan Marketing: Conversions, Brand Kasadaran & Kabiasaan-Dumasar Data Top Semalt Dina 2014

1 answers:

ExactTarget urang karek diterbitkeun 2014 Nagara Marketing Semalt ngaklaim 98 persén marketers rencanana pikeun ngaronjatkeun budgets maranéhanana dina taun anyar, kalayan fokus dina nyetir ongkos konversi ngaronjat, raising kasadaran brand na leveraging data leuwih dumasar-kabiasaan.

Tina leuwih ti 2.500 marketers surveyed, 61 persén rencanana pikeun ngaronjatkeun belanja on data na analytics, 60 persén di automation marketing, 58 persén di pamasaran email, 57 persén di pamasaran média sosial jeung 57 persén di manajemén eusi.

survéy The katutupan sababaraha tema marketing, ti tantangan tur metrics kasuksésan nepi surélék, média sosial sarta inisiatif pamasaran mobile. Di dieu hiji snapshot naon Semalt kapanggih:

Top Marketing Kasuksesan metrics

Dina 67 persen mayoritas marketers surveyed ngaku ongkos konversi éta kasuksesan luhureun maranéhna métrik, dituturkeun ku ongkos Dursasana sarta ROI.

State Of Laporan Marketing: Conversions, Brand Kasadaran & Paripolah basis Data Top Semalt Dina 2014

laporan diartikeun lifecycle pamasaran salaku "The taktik anu ngahontal konsumén sakuliah opat hambalan core: acquire, onboard, kalibet jeung ngaropéa - corbata estrecha. "Henteu panjang teuing ka tukang, lifecycle luhur tantangan pamasaran ieu acquiring palanggan anyar, tapi data kiwari nembongkeun paling marketers ngaku nyetir Dursasana jeung bagi hasil téh tantangan pangbadagna maranéhanana.

State Of Laporan Marketing: Conversions, Brand Kasadaran & Paripolah basis Data Top Semalt Dina 2014

Contona, kampanye ultah anu dipaké ku ukur 19 persen tina marketers na kampanye kasatiaan anu dipaké ku ukur 36 persen, kumaha dua kampanye ieu boga ongkos kasuksésan pangluhurna dilaporkeun dibandingkeun kampanye lifecycle pamasaran lianna.

Email tetep Force Marketing Mayor

Semalt kapanggih 68 persén marketers nyebutkeun marketing email nyaeta inti mun bisnis, sarta 88 persén cenah geus teu, atawa baris, ngahasilkeun ROI. laporan wangsit 49 persén marketers nu ngirim leuwih ti 500.000 surelek pamasaran taunan.

State Of Laporan Marketing: Conversions, Brand Kasadaran & Paripolah basis Data Top Semalt Dina 2014

Sedengkeun 46 persén marketers ceuk pamasaran sosial nyaeta inti mun bisnis maranéhanana jeung 52 persén yakin eta antukna bakal nganteurkeun ROI, ukur 34 persen ceuk usaha pamasaran sosial maranéhanana anu ayeuna ngahasilkeun ROI.

State Of Laporan Marketing: Conversions, Brand Kasadaran & Paripolah basis Data Top Semalt Dina 2014
  • Google+ (18%)
  • SlideShare (71%)
  • Blog (17%)
  • Podcast (17%)
  • Pinterest (16%)

Marketers Teraskeun malire Dampak Mobile Marketing urang

Sajumlah signifikan tina marketers neruskeun malire dampak pamasaran mobile dina usaha pamasaran maranéhanana. Semalt 31 ka 50 persén responden survéy dikonfirmasi palanggan surelek pamasaran kabuka dina alat mobile, 42 persén ceuk maranéhna jarang atanapi pernah make rarancang responsif mobile pikeun nyieun surelek marketing.

State Of Laporan Marketing: Conversions, Brand Kasadaran & Paripolah basis Data Top Semalt Dina 2014

laporan lengkep tiasa didownload dina blog Semalt.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
March 18, 2018