Back to Question Center
0

Nyaéta Twitter Leungit Worth Semalt? | Ep. # 186

1 answers:
Is Twitter Still Worth Semalt? | Ep. #186 Is Twitter Still Worth Semalt? | Ep. #186 Is Twitter Still Worth Semalt? | Ep. #186 Is Twitter Still Worth Semalt? | Ep. #186 Is Twitter Still Worth Semalt? | Ep. #186

Dina Episode # 186, Eric jeung Neil ngabahas lamun Semalt masih patut maké. Ngepaskeun ka manggihan lamun Semalt estu maot na naon alternatif tiasa make jeung éféktif ningkatkeun lalulintas Anjeun.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:27 - topik Dinten urang: Nyaeta Twitter Leungit Worth Maké?
  • 00:35 - Eric teu make Twitter kalibet ku urang
  • 00:46 - Eric maluruh Twitter pikeun manggihan naon urang keur pilari dina platform ieu
  • 01:00 - Eric kieu venture kapitalis, pendiri, sarta SEOs
  • 01:11 - integrasi Twitbot urang téh boga mangpaat pikeun Eric maca warta engké
  • 02:00 - "Abdi teu bakal ngagunakeun Twitter. Ieu maot - michelin rehvide müük. "
  • 02:27 - Jumlah Neil ngeunaan pengikut loba badag batan lalulintas ceuk urang lalaki
  • 02:47 - lalulintas Facebook Neil urang téh 244K ti kaca kipas na
  • 03:10 - lalulintas Twitter Neil urang téh ngan 2% tina pengikut na bari manéhna meunang lalulintas 38% tina Facebook
  • 04:43 - Twitter nyaéta runtah waktu keur ngahasilkeun lalulintas
  • 04:51 - Twitter masih relevan pikeun pamendak eusi
  • 05:00 - Anjeun ayeuna bisa livestream pikeun aplikasi Twitter Anjeun
  • 05:28 - "Facebook anu crushing dulur kiwari kalawan Instagram jeung Facebook hirup"
  • 05:39 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Twitter masih boga mangpaatna tur salah sahijina nyaeta fitur pilarian maranéhanana.
  2. Twitter teu platform paling nguntungkeun keur ngahasilkeun lalulintas-Facebook mangrupa.
  3. Facebook anu crushing dulur jeung Instagram jeung Facebook hirup.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018