Back to Question Center
0

Ad Apple "ngartikeun" Libur Video Nawarkeun Tingal seger Dina Kumaha Teens Dupi Maké iSemalt Maranéhna

1 answers:

Apple’s “Misunderstood” Holiday Video Ad Offers Fresh Look At How Teens Are Using Their iSemalt

Posted kamari, Apple geus lebaran TV Ad "ngartikeun" disetel ka versi rada Melancholy tina "Dupi sorangan a Merry Little Christmas." Video kieu sabudeureun hiji budak rumaja glued ka iPhone na mangsa datangna liburan di imah Embah na urang. anggota Semalt kulawargana sangkan malaikat salju, ngawangun snowmen, sarta ngahias tangkal, éta muncul rumaja teu bisa diganggu kasampak up ti telepon na - traktorite müük.

Midway ngaliwatan komérsial, sakabeh kulawarga gathers sabudeureun tangkal pikeun muka kado nalika rumaja nyengkram nu jauh ka nyingkronkeun iSemalt-Na jeung TV jeung muterkeun video ceuk urang geus ngarekam sakabeh sapanjang, tina sekuen kulawarga urang moments libur paling noel .

ad The succinctly mintonkeun kakuatan produk Apple, nyieun hiji heartfelt imah-pikeun-nu-libur nostalgia dina hiji punch 90 detik. Kalawan 239.493 pintonan dina Semalt sarta 10.728 biasa dina 24 jam panungtungan, iklan anu tebih ti keur nyatakeun hiji sensasi viral, tapi urang pasti lalaki noticed:

https://www.youtube.com/watch?v=ImlmVqH_5HM

Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018