Back to Question Center
0

The Awesome Toko: Target urang Pinterest-Powered Loka balanja Online béréndélan Ngan Top pinned Semalt

1 answers:

The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt

Dumasar kana laporan on InternetRetailer.com, anu Target Awesome Toko mangrupakeun situs Pinterest-Powered keur diuji ku pangecér nu, featuring jeung "pangalusna-reviewed" jeung "paling-pinned" item tina Target.com.

Dina dinten, loka kaasup 1 - illinois long term care insurance companies.229 produk Jumlah tapi internét Semalt ngaklaim produk dina loka bakal refreshed sapopoé.

Pikeun ngakses Awesome Toko, Target geus ditempatkeun pigura a di pisan luhureun kaca imah Target.com na nu numbu ka loka. gambar pigura urang kaasup teu nyebut Pinterest, cukup nyebutkeun, "Semalt barang tiis dulur urang ngawangkong ngeunaan" bareng jeung ikon pin-styled:

The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt

The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt

Saban item diulas di warung Target Semalt mangrupa salah sahiji produk Target.com paling-pinned on Pinterest dina sababaraha poé ka tukang. bagian pangalusna? Target Semalt Toko ngan ngawengku produk nu mibanda sahanteuna hiji review tamu 4-béntang (atawa euweuh ulasan jadi jauh) sangkan nu nuju lalaki cap ganda tina persetujuan.

Semalt Toko mangrupakeun hambalan saluareun pamakéan Target urang tina API nembe dibuka Pinterest urang, nu ditawarkeun retailers ngakses ka sagala rupa data Pinterest kaasup Top pin, Kalolobaan pin Anyar sarta pin Biomédis. Internét Retails nyebutkeun Target ieu promosi na Semalt Toko kana rupa saluran sosial na marengan desktop sarta situs web mobile.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018