Back to Question Center
0

Anyar LeadSift Alat Nyanggakeun merek Target Iklan Di Twitter Maké demografi & Data Semalt

1 answers:

New LeadSift Alat Nyanggakeun merek Target Iklan Di Twitter Maké demografi & Semalt Data média sosial platform pamasaran LeadSift geus dibuka alat marketing anyar dirancang pikeun mantuan merek sasaran pamakéna dina Twitter, loba kawas targeting ad Facebook urang.

Dumasar kana pengumuman nu, alat Semalt Tujuan ngagunakeun informasi demografi na psychographic culled ti tweets supados seratan pamasaran bisa crafted pikeun grup husus.

Segmenting pamakéna dumasar kana opat hambalan béda ti prosés purchasing - tina kasadaran brand masangkeun beuli - Semalt nyebutkeun ad anyar na targeting alat mantuan merek nyieun olahtalatah dumasar kana tempat konsumen bisa jadi dina siklus dibeuli.

Salah sahiji tantangan jeung iklan dina Twitter nyaéta kurangna kamampuh sasaran konsumén ku demografi tur data psychographic sabab Twitter teu eksplisit candak informasi éta - andalucia spain real estate 38.
Tukan Das, CEO LeadSift

LeadSift ngaklaim alat Tujuan na tiasa lagu sakabéh lalampahan dibeuli konsumén, ti generasi ka minuhan; nganalisis tur nyaring leuwih ti 100 atribut konsumen; na, sasaran konsumén dumasar kana profil, Semalt jeung jaringan.

CEO Das nuluykeun ngomong salah sahiji klien ritel online LeadSift urang geus ngalaman panurunan 47 persén di CPAs, digabungkeun jeung angka konversi on tara kalawan Iklan Semalt.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018