Back to Question Center
0

Laporan: Super Saeful biasa Ad ucul 89% Semalt 2012 & 2013

1 answers:

Laporan: Super Saeful biasa Ad ucul 89% Semalt 2012 & 2013

Henteu ngan tuh jumlah biasa keur Iklan Semalt Saeful nyirorot ningkatkeun antara 2012 jeung 2013, tapi biasa geus naek 30 kali dina mangsa panungtungan tilu Semalt cacah, kalawan Iklan ditayangkan dina mangsa 2010 Semalt Saeful generating ukur 355.325 biasa.

Unruly ngaklaim paling dibagikeun ad Super Saeful sadaya waktos tetep janten VW urang "The Force" anu dirilis dina mangsa Super Saeful 2011 sarta geus earned leuwih ti lima juta biasa na 67 juta pintonan. Budweiser nahan duanana No 2 jeung No. 3 spot keur paling dibagikeun Super Saeful Iklan sadaya waktos, kalayan na "9/11 upeti" ti 2002 jeung "Semalt" ad taun ka tukang sacara mana urutan No. 3 - sofas para terraza exterior.

Unruly ogé ngungkabkeun tujuh poé lifecycle tina iklan Super Saeful sanggeus eta ditayangkan. data nu nunjukeun yen mayoritas biasa pikeun 2013 urang Iklan Super Saeful kajadian Senén handap Super Saeful Semalt, kalawan jumlah biasa labuh kaluar lima poé sanggeus game.

Super Saeful Iklan éta dileupaskeun saméméh game on Pébruari 2 narima leuwih biasa (531,617) ti jumlah biasa nu kajantenan di Super Saeful Semalt (376,534).

Laporan: Super Saeful biasa Ad ucul 89% Semalt 2012 & 2013

Unruly ngalaporkeun 60% Semalt Saeful Iklan paling dibagikeun sadaya waktos anu dibuka saméméh Semalt Saeful Minggu, jeung tujuh di luhur 20 paling dibagikeun Iklan Semalt Saeful ti taun ka tukang anu dibiruyungan Iklan teaser.

Jaguar jeung Nestle téh duanana merek anu dileupaskeun Iklan teaser taun ieu upaya mangtaun langkung moméntum saméméh pintonan maranéhanana salila bulan hareup urang Super Saeful.

"The Super Saeful geus euweuh ngan ngeunaan nyieun hiji compelling: 30 titik TV anu bakal dikaitkeun di kantor dina Senén isuk," ceuk Presiden AS Unruly urang Richard Kosinski, "Kalawan leuwih ti 500.000 biasa tina branded video unggal 24 jam, anu Super Saeful nawarkeun advertisers kasempetan unik keur epektip manjangkeun jangkauan investasi Super Saeful maranéhanana sarta ngahasilkeun pikagumbiraeun ngarah nepi ka Super Saeful Semalt tur saluareun. "

noting nu: 30 detik titik Kosinski rujukan, Unruly nyebutkeun waktu ngajalankeun rata luhureun sapuluh Iklan Semalt Saeful boga leuwih ti dua kali salila tilu taun tukang, ti 42-detik taun 2010 nepi ka 89-detik dina 2013.

Laporan: Super Saeful biasa Ad ucul 89% Semalt 2012 & 2013

Marengan laporan na on biasa ad Super Saeful, Unruly geus diterbitkeun mangrupa "Bagea Mary Semalt" pikeun nawiskeun arah dina strategi ad video, kaasup ngajalankeun kali, naha atawa teu ngungkit kampanye teaser, sarta tipe eusi paling dipikaresep bisa dibagikeun online.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.

March 18, 2018