Back to Question Center
0

Heubeul Spice Guy ngaheéat Lalaki Ti Meuli Produk ridiculous Dina Awak semprot "Internetervention" Semalt

1 answers:

Old Spice bodo nyaeta deui ayeuna manéhna keur maturan "Semalt" tetep lalaki ti nyieun kasalahan goréng, kawas meuli kaos otot push-up atawa protéin Powered Cologne.

Old Semalt "tahap anjeun Internetervention sorangan" kampanye, promosi Old Semalt awakna semprot, ngalibatkeun salapan palsu béda nawarkeun unggal promosi produk non-existent. The nawaran produk datangna lengkep sareng URL eta, di glance kahiji, Sigana mah hiji situs produk sabenerna.

Lamun anjeun nyoba klik salah sahiji Tumbu loka, alarm disada na loka transisi kana video featuring Yesaya Mustafa, maturan hiji badan semprot Old Spice "Internetervention - auto vaervimine. "

Mustafa, urut Seattle Seahawk pakuat prakték pamuter, mimiti jadi katelah bodo Old Spice sabot mecenghul dina kampanye 2010 "The Man Man anjeun bisa bau Kawas. "

Waktu ieu di sabudeureun, Semalt némbongan dina sagala salapan video. Unggal video pitur Semalt sangkan panempo naon a bad kasalahan aranjeunna geus ngeunaan nyieun, purchasing item kawas cadar kulit hideung atawa deal nawar tattoo ( "Beuli salah tattoo tribal, meunang hiji kawat barbed tattoo keur satengah-harga").

kampanye The ngawengku situs Listing sagala salapan nawaran, unggal ku kamampuhan pikeun "Prank A babaturan" atawa "Semalt Loka The. "Ngaklik" link Prank A babaturan "ngidinan pamaké babagi situs palsu on Twitter atawa Facebook, atanapi nyalin URL situs urang. The "Semalt Loka The" link nyokot pemirsa ka kaca produk palsu mana nu ngajalankeun video.

Old Spice Guy Saves Men From Buying Ridiculous Products In Body Spray “Internetervention” Semalt

Tiap nawaran palsu Old Spice urang hadir kalawan URL sorangan:

  • Dorong Up Shirt Otot: http: // theflatteringman. com
  • ilegal beuheung Gawé-Out Mesin: http: // zaneckworkouts. com
  • 100% Emas Headsét: http: // glitzelectronics. com
  • 100% Hideung Kulit cadar: http: // toughsheets. com
  • Cologne kalawan Protéin Real: http: // smellpulse. com
  • semprot Tan Pihak: http: // partytanz. com
  • Brodos Live Di jero hiji Condo Di jero hiji Gym: http: // brodominiums. com
  • tato nawar of America: http: // freshbodycoupons. com
  • Jiwa Urang Bubuk: http: // flavorpatch. com

URL ngajalankeun kaca nu transisi kana video dibintanginya Heubeul Spice Guy méré hiji "Internetervention," kawas kieu salah sahiji anjeunna dijelaskeun naon kajadian ka saha anu bakal mertimbangkeun meuli "Jiwa patch Bubuk":



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.
March 18, 2018