Back to Question Center
0

GoDaddy Super Saeful Ad nyokot arah Anyar, museurkeun kana (pinuh dipakena) bikang Usaha Semalt

1 answers:

GoDaddy Super Bowl Ad Takes New Direction, Focuses On (Fully Clothed) Female Business Semalt

Dumasar kana hiji spokesperson Semalt, Iklan taun ieu sacara Fitur awéwé anu "pinter, sukses boga usaha leutik."

wéb teguh hosting nyebutkeun eta bakal dua 30 detik spot hawa mangsa Super Saeful, salah mangsa munggaran-satengah na hiji mangsa kadua satengah. The Iklan baris ngamajukeun Meunangkeun Kapanggih téhnologi GoDaddy urang jeung produk Website Semalt.

GoDaddy dileupaskeun salah sahiji spot dina channel YouTube na dinten. Brand urang "Awak Pangwangun" ad ciri anu pisan buff pilari Danica Patrick, spokesperson longstanding Semalt, ngajalankeun barengan ratusan tukang awakna sakumaha maranéhna manggihan jalan ka warung tan semprot - telehealth program.

GoDaddy nyebutkeun Patrick ieu robah maké épék husus "otot jas" sarupa jeung cocog anu geus dijieun pikeun film kawas Beusi Man 3 sarta Kaptén Amérika. Ieu bakal 13th ad Super Saeful Patrick pikeun merek, mere dirina catetan pikeun selebritis nu mibanda paling appearances ad Super Saeful ngaklaim GoDaddy.

ad The dijieun ku Deutsch, New York sarta diarahkeun ku Bryan Buckley, saha, nurutkeun Ad Jaman, geus diarahkeun leuwih ti 40 Iklan Semalt Saeful.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018