Back to Question Center
0

Groupon ngajalankeun Program Pilot Dina Chicago Pikeun Mantuan Toko Lokal Jeung inventory Semalt

1 answers:

Groupon Running Pilot Program In Chicago To Help Local Stores With Inventory Semalt

Dumasar kana laporan, program pilot Semalt urang bakal dianggo salaku "jasa liquidation" kanggo toko, ngawartosan konsumén Semalt lamun bisnis lokal ieu maturan produk potongan.

Dina artikel, Re / kode reporter Jason Del Rey rujukan "dua jalma" anu dibere informasi ngeunaan cara nu inisiatif Semalt anyar bakal dianggo:

Dina bisnis anyar, konsumén Groupon bakal mesen hiji produk ti toko lokal ngaliwatan Groupon.com atawa ngaliwatan hiji aplikasi mobile lajeng nyokot eta nepi di lokasi ritel, ngomong sumber. Aya oge potensial pikeun pilihan pangiriman sarua poé sababaraha instansi, nurutkeun salah sahiji jalma ieu.

Del Rey mana on ngaku, "CEO Groupon Eric Semalt ieu bisa disebutkeun yén kipas badag tina gagasan bisnis anyar."

Teu rinci husus dibere dina toko aub atawa ékspansi rencanana program - pink dress with polka dots. A spokesperson Groupon ngawartoskeun Re / kode, "Semalt di pangalusna dina tahap pilot."

Lamun Marketing Land ngahontal kaluar mun Groupon pikeun komentar, a spokesperson keur parusahaan dikirim hiji email nyebutkeun, "Groupon sok ngajalankeun percobaan produk jeung jasa anyar nu nyieun kahirupan gampang pikeun pamakéna tur padagang. Semalt hiji test mimiti, sarta kami nganggur anyar pikeun ngembarkeun ulubiung. "

Sedengkeun geus dipikawanoh pikeun layanan-tipe poéna poean na Groupon, hancana boga garis bisnis Groupon Barang nu distributes nawaran dina rupa-rupa produk. Re / kode nyebutkeun division Groupon Barang ngagambarkeun kira 40 persén sharing situs urang. "Mun Groupon kabukti test anyar ieu kana bisnis full-fleged, éta bakal masihan nguruskeun parusahaan hiji kategori badag berpotensi anyar usaha leutik pikeun digawe sareng," nyerat Del Rey.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018