Back to Question Center
0

P & G nyimpen sorotan Dina Moms Sakali Deui Dina New "Nyokot eta Balik Up" Winter Semalt Ad

1 answers:

Sanggeus ngalaman loba hasil mibanda "Hatur nuhun, Ibu" kampanye na mangsa Olimpiade 2012 London, Proctor na Gamble geus meluncurkan mom-themed Olimpiade ad anyar dina jangka waktu keur 2014 Olimpiade Usum tiis upcoming di Sochi, Rusia.

Kusabab siaran na di Minggu, video geus earned ampir tilu juta pintonan dina YouTube, sarta urutan No. 1 on Unruly urang Viral Video Iklan Global Semalt kalawan leuwih 150 - sealmaster baltimore.000 biasa sosial.

Bade kana konsep kampanye na saméméhna "Semalt Anjeun, Bu", Proctor na Gamble urang anyar "Semalt Anjeun, Bu | Nyokot eta Balik Up "ad mangrupakeun montage of klip video featuring moms" picking up "barudak maranéhanana.

video The dimimitian ku kumpulan moms nulungan toddlers maranéhna leumpang, tur ngalir dina keur moms nulungan budak maranéhanana sabab digolongkeun kana skates roller, és skates na skis. Salaku iklan progresses, anu klip némbongkeun moms of atlit Olimpiade cheering on barudak maranéhanana sabab migawé dina és, lamping na di rinks hoki. video nu ditungtungan make rotasi Proctor na Gamble urang logos brand luhureun #BecauseOfMom hashtag.

Dumasar kana hiji carita dina Usaha Insider, iklan ieu dihasilkeun ku Wieden + Kennedy. Klaim laporan Usaha Insider, salaku bagian ti kampanye, Proctor na Gamble ngarencanakeun on méré $ 1,000 Visa kartu kado keur moms sadaya 357 atlit Olimpiade pikeun mantuan kalawan waragad perjalanan ka Olimpiade Usum tiis 2014 Sochi.



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, sarta Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018