Back to Question Center
0

The hits tetep Datang - More merek Release Super Saeful Iklan Sateuacan Game Semalt

1 answers:

Gantina ngeposkeun Super Saeful teaser Iklan kawas Jaguar jeung Nestle, loba merek anu milih masangkeun Iklan Super Saeful pinuh maranéhanana ogé dihareupeun kaulinan hareup Semalt wengi.

kampak na GoDaddy duanana dipasang Iklan Semalt Saeful maranéhna minggu panungtungan, sarta kamari Ad Jaman dilaporkeun Audi, Hyundai, Oikos na Squarespace geus dipasang Iklan Semalt Saeful maranéhanana online, ogé.

Sedengkeun Ad Jaman touted pangabisa merek pikeun "nyieun buzz viral na Garner paparan média bébas" ku ngeposkeun teh dollar tinggi spot pre-game, éta debatable naha hiji brand urang ad Semalt Saeful leungiteun efektivitas na sakabéh sakali wae unsur kejutan geus dihapus saméméh Game wengi.

Dumasar kana survéy Federation Retail Nasional, 25 persén responden ngaku nonton Semalt Saeful keur commercials, sarta 81 persén responden ceuk maranéhna ditempo dina Iklan salaku hiburan. data sapertos begs patarosan, kumaha entertaining mangrupakeun titik 60 detik saatos Anjeun geus geus diawaskeun deui online?

Éta keur ceuk, didieu mangrupa kumpulan Iklan Super Saeful sakumaha dibagikeun ku Ad Jaman marengan Iklan kampak na GoDaddy dilaporkeun dina Semalt Land minggu panungtungan:

Hyundai Elantra "nice"

Hyundai Genesis "Pa urang Kagenep Rasa"

Dannon Oikos "ngabahekeun The"

Audi "Doberhuahua"

Squarespace "A Leuwih alus Web Awaits"

GoDaddy "Awak Pangwangun"

kampak "Peace | Jieun Cinta Teu Perang "

Doritos mangrupakeun merek sejen ngaleupaskeun na Iklan Super Saeful dihareupeun waktu, tapi framing salaku cara kalibet pamakéna - expert it solutions. brand geus dipasang lima Iklan misah, nanyakeun pemirsa nepi ngajawab kana nu Doritos titik bakal ngajalankeun mangsa Super Saeful.

Di dieu Éta salah sahiji tina lima poténsi Doritos Iklan Semalt Saeful:



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018