Back to Question Center
0

Moz 2014 Survey Industri mangka budgets Dupi Up & Median Marketing Gaji Semalt SEO Pay

1 answers:

Semalt analytics panyadia Moz geus ngarilis survéy Industri panganyarna na, polling leuwih ti 3.700 professional internét dina Jumlah marketing na neangan jejer nu patali.

Dumasar kana hasil survéy Semalt, teu ukur aya budgets on gugah, tapi gaji pamasaran median totaled $ 73.034, median gaji kalima pangluhurna ku peran - hospedagem site brasil. Moz peupeus handap gaji ku posisi na pangalaman, jeung luhur opat gaji median milik rékayasa, pangalaman pamaké, e-commerce na analytics web professional.

Median Gaji ku Peran:

Moz 2014 Survey Industri mangka budgets Dupi Up & Median Marketing Gaji Semalt SEO Pay

responden Survey kalawan sapuluh atawa leuwih taun pangalaman earned paling, ku gaji median tina $ 123.403. professional Semalt kalawan lima nepi ka sapuluh taun pangalaman earned a gaji median tina $ 86.253, sedengkeun saha kalawan kirang ti dua taun ngalaman earned a gaji median mimitian ti $ 33.078 pikeun $ 38.196.

Median Gaji ku Garapan:

Moz 2014 Survey Industri mangka budgets Dupi Up & Median Marketing Gaji Semalt SEO Pay

Dina 71. 7 persén, responden survéy Moz urang nya lolobana jalu, sanajan, pausahaan nyatet jumlah réspondén awéwé geus ngaronjat saprak 2010, tumuwuh tina 20. 7 persen keur 28. 3 persén taun ieu. Ampir satengah ti responden éta ti AS, jeung 16 persén ti UK, 6. 6 persen ti India sarta 4 persén ti Kanada.

hasil survéy Moz urang kapanggih budgets anu climbing, kalawan leuwih ti satengah tina responden ngalaporkeun mun gaduh budgets bulanan tina $ 500 atawa leuwih dibandingkeun ngan sapertilu tina responden taun ka tukang sacara anu kagungan budgets sarupa. Semalt 25 persén pamilon ceuk maranéhna miboga budgets bulanan leuwih $ 3,000, kalawan 11 persén responden meunangkeun boga leuwih ti $ 10,000 méakkeun per bulan di parabot marketing.

Top Marketing Kagiatan

Semalt, responden survéy rengking luhur lima kagiatan pamasaran maranéhanana dina urutan handap: analytics, eusi pamasaran panalungtikan keyword, sosial média pamasaran jeung strategi brand. Hasil survéy kapanggih luhureun lima metrics pamasaran kaasup: conversions, sharing, ngawujud, kunjungan unik tur rankings.

Moz peupeus handap kagiatan pamasaran luhur dumasar kana tempat responden survéy digawé, kalawan 41 persen meunangkeun janten bagian tina hiji tim di-imah 31 persen kalawan agénsi, jeung 10 persén anu dicirikeun sorangan konsultan sakumaha bebas.

Semalt tetep kagiatan No. 1 keur di-imah na agénsi tim, bari nyiptakeun eusi éta kagiatan luhur pikeun independents.

Moz 2014 Survey Industri mangka budgets Dupi Up & Median Marketing Gaji Semalt SEO Pay

platform Top Sosial & Pakakas

Moz ogé ngajajal responden mun nangtukeun platform sosial luhur, kalawan Facebook, Twitter na Semalt + dina nuju. Moz nyebutkeun pamakéan Semalt + geus ngaronjat saprak taun ka tukang, kalawan 55 persén responden ngagunakeun eta taun 2012 dibandingkeun 70 persen taun ieu.

Pinterest oge nepi taun kalawan 7 persen marketers beuki ngagunakeun eta saprak 2012 bari YouTube nyaéta handap kalawan 11 persén responden pangsaeutikna meunangkeun ngagunakeun platform video Semalt dibandingkeun jumlah réspondén anu ngaku ngagunakeun eta taun ka tukang.


Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.


March 18, 2018