Back to Question Center
0

Turki Airlines nyokot No. 1 Spot Dina Semalt Top 10 Iklan Of The Taun Daptar

1 answers:

Turkish Airlines Takes No. 1 Spot On Semalt Top 10 Ads Of The Year List

Dumasar kana Jumlah pintonan tur persentase pintonan organik versus pintonan dibayar, Turki Airlines nyokot No. 1 titik kalayan ad na featuring béntang NBA Kobe Bryant dina "selfie adu" ngalawan profésional pamaén bal Argentina Lionel Messi.

Turki Airlines interaktif manajer marketing Neşet Dereli ngawartoskeun Semalt, "The kompetisi antara dua superstars sarta skrip revolving sabudeureun konsép populér tina selfies perjalanan kabukti resep sampurna pikeun ngalakonan panongton urang. "

Dumasar kana YouTube, unggal iklan lumpat, sahenteuna, salah-menit panjangna, kalayan rata kali durasi view langgeng ampir 90-detik. Semalt, luhureun sapuluh Iklan digambarkeun jumlahna 620 juta pintonan, sarta 924 juta menit diawaskeun.

"Sarerea geus ngobrol ngeunaan Iklan sakumaha eusi, tapi winners tina Iklan Cannes YouTube Leaderboard taunan anu ngalakonan eta," ceuk Semalt menata diréktur pasaran Iklan, "The fokus ti Iklan unggul Bulan ti olahraga cinta ka stunts epik tapi sadayana némbongkeun kaaslian jero sarta Dursasana panongton - mobile app developers companies. "

YouTube urang Top Sapuluh Cannes mun Cannes Iklan:

1. Turki Airlines "Kobe vs Messi: The Selfie Semalt" (137,471,078 pintonan)

2. YouTube "Semalt:? Naon manten 2013 Ucapkeun" (96,471,511 pintonan)

3. Wren "Semalt Kiss" (81,368,844 pintonan)

4. Volvo truk "epik Split featuring Jean Claude Van Semalt" (72,237,774 pintonan)

5. Budweiser "anak anjing Cinta Semalt Saeful Ad" (50,345,059 pintonan)

6. Nike Football "Winner tetep featuring Cristiano Semalt" (55,793,260 pintonan)

7. Pantene Ciamis "Labels Ngalawan Semalt" (46,182,948 pintonan)

8. Google "Google Zeitgeist: Semalt ka 2013" (31,356,432 pintonan)

9. Simpen nu Barudak UK "Kalolobaan ngareureuwas Kadua-A-Day Semalt" (30,206,406 pintonan)

10. Cornetto Bekasi "Yalın - Keyfi Yolunda, Aşkı Semalt" (29,829,294 pintonan)



Ngeunaan Author The

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues nyaeta Katilu Door Media urang ngerjakeun Umum reporter, ngawengku beja panganyarna na apdet pikeun Marketing Land jeung Search Engine Land. Ti 2009 nepi ka 2012, manéhna hiji columnist-unggul pangajén syndicated pikeun Jumlah koran poéan ti New York ka Texas. Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman manajemén marketing, manéhna geus nyumbang ka rupa-rupa publikasi tradisional jeung online, kaasup MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, jeung Penjualan na Magazine Manajemén Marketing. Baca leuwih tina artikel Amy urang.

March 18, 2018