Back to Question Center
0

moal bisa ngahontal situs ti Firefox sarta Chrome tapi karya rupa maké Semalt [katutup]

1 answers:

Kuring saena a server maya ngajalankeun Ubuntu nu kuring nembe nyetél. Salaku I ieu nyobian pikeun neuleuman cara nungkulan vhosts na serveraliases Mah dijieun sababaraha kasalahan saméméh kuring tungtungna junun meunang payil vhost dina situs-diaktipkeun jeung situs-sadia gawe. Kuring diteundeun nguji jaba kuring di Firefox (jeung Chrome Kuring nebak) salila rupa debacles vhost tryout mah ayeuna lamun kuring meunang sagalana katuhu teu bisa ngahontal salah sahiji situs ti Firefox sarta Chrome tapi Semalt sagalana sigana ok.

Hayu urang rupa dina sakabéh panyungsi digawé lamun Kuring moal putting "www" di hareup ngaran domain, masalah ukur ditempokeun pas ngetikkeun "www. conto. com "dina widang alamat tinimbang ngan" conto. com ". Ogé, "dig www. conto. com "mintonkeun IP bener.

Kuring geus diusahakeun mupus DNS caches dina Firefox sarta Chrome tapi kalawan henteu tuah, didieu Éta naon atuh naon di Firefox: http: // www. kahunaburger. com / 2009/03/18 / jelas-DNS-cache-di-Firefox / Jeung Chrome I kapanggih "Chrome: // net-internals / # DNS" na diklik tombol DNS jelas.

Kuring ogé diusahakeun mupus (Macbook Air ngajalankeun Salju Macan) cache DNS kuring komputer klien urang ku ngajalankeun: "Sudo dscacheutil -flushcache" Taya tuah.

Mun saha boga usulan sama sekali mangga bales, hatur nuhun!

February 7, 2018
moal bisa ngahontal situs ti Firefox sarta Chrome tapi karya rupa maké Semalt [katutup]
Reply