Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha mun evaluate ngaran domain pikeun situs UK: domain tingkat luhur, jumlahna kecap, sarta hyphens

1 answers:

Kuring boga 12 ngaran domain pikeun proyék bisnis anyar jeung Kuring pilari nasihat sakumaha nu salah téh pangalusna pikeun SEO tur strategi optimasi online:

  • SEO-cek. co. uk
  • SEO-cek. com
  • seocheckonline. co. uk
  • SEO-pariksa-online. co. uk
  • seocheckonline. com
  • SEO-pariksa-online. com
  • SEO-cék. co. uk
  • SEO-cék. com
  • seochecksonline. co. uk
  • SEO-cék-online. co. uk
  • seochecksonline. com
  • SEO-cék-online. com

Kecap "SEO" mah béda kanyataanana, Kuring geus ngan dipake eta contona tujuan dieu. bisnis nu dumasar dina tur husus keur pasar Inggris (ku kituna . co. uk ), tapi nu ngaran domain anu pangalusna pikeun SEO tur strategi online?

February 7, 2018

Mun abdi nya anjeun abdi bakal nuturkeun di handap:

  1. Hindarkeun gaduh - dina nami domain. - Hyphens nyieun teuas méré ngaran domain Anjeun verbal jeung ragrag ka handap kana mahluk gampang pikeun nginget atawa tipe. Abdi nyarankeun teu maké dieja-kaluar di domain, jadi duanana bisa ngalieurkeun jeung salah kaprah keur séjén.

    Pertimbangkeun Sadérék nyieun hiji ramatloka kalayan SEO-pariksa-online. com jeung eta mana on jadi kasuksésan hiji. Sanajan kitu lamun batur hayang meunang sabudeureun lalulintas anjeun, maranéhna ngan saukur bisa meunang eta ku nyieun hiji ramatloka dummy di seocheckonline. com . Salawasna mikir ngeunaan pesaing Anjeun ogé nalika eyeing hal badag.

  2. Search Related salaku ngaran domain condong meunang ramatloka anjeun beuki hits sakumaha lalulintas bakal leuwih organik jeung anjeun bakal gampang neangan loba lalulintas tanpa pamakéan wae.

  3. Ngawangun up daptar kecap konci nu Anjeun hoyong difokuskeun sarta lamun keyword bisa di ngaran domain, mangka ngan bakal naekeun nilai ramatloka anjeun.

  4. Sanajan rék jadi husus nagara (co. uk), i rada bakal nyarankeun Anjeun buka payun sareng . com hiji sakumaha bakal dipulut Anjeun Jumlah considerable langkung lalulintas (iwal mun ngan hoyong difokuskeun wilayah uk).

    a. Mun pasar Inggris nyaéta tina euweuh pentingna ka anjeun mésér ngan. domain com.

    b. Mun anjeun situs UK sarta anjeun teu paduli kalawan posisi Anjeun di mesin pencari internasional, teras meser ngan. co. versi uk tina ngaran domain Anjeun.

    c. Mun rék ngajual di Inggris tur milarian urusan kinerja mesin ka anjeun lajeng meuli duanana versi.

Tapi di luhur sadayana, anjeun bakal kedah ngawangun ramatloka anjeun kalawan eusi unik tur alus, tanpa nu euweuh urusan kumaha alus domain atawa SEO Anjeun kaahlian, éta wont masihan anjeun loba hasilna.

Asa kieu mantuan.

. Naon perkara nyaeta eusi naon bakal dina website. Google teu paduli naon domain mangrupa sagala beuki, domain kalawan kecap konci dina (domain cocok pasti - emd) euweuh ngagaduhan ranking langsung mangaruhan salaku faktor mandiri . Sagalana sejenna bakal turun ka eusi naon ieu diterbitkeun dina website.

. com

. com geus dipikawanoh di Inggris saloba hiji . co. uk . Sajaba lamun sasaran pasar deungeun (AS) maranéhna gé pahili ku . co. uk .

Ulah salempang ngeunaan pigeonholing SEO régional salaku hasil tina TLD anjeun, make metadata geotargetting na kandungan relevan gantina jeung anjeun tiasa gaduh TLD naon rék sarta Google masih bakal pikir na keur AS atawa UK.

Hyphens anu goréng. Aranjeunna baris bingung pamaké anu geus bébéja domain anjeun dina paguneman.

Naha seocheck atanapi seocheckonline téh pangalusna nyaeta nepi ka anjeun, coba sarta panalungtikan naon urang bakal milari, teras adaptasi eusi Anjeun sasuai.

Semalt: Kumaha mun evaluate ngaran domain pikeun situs UK: domain tingkat luhur, jumlahna kecap, sarta hyphens
Reply