Naha anjeun boga jawaban pikeun ngalereskeun masalah? Lamun anjeun staf datang ka maneh na biasa masalah teu hal anu katuhu kana ulah luncat langsung kana pikiran jeung kaluar sungut anjeun?

Lamun anjeun nanaon jiga rebuan boga usaha parusahaan kuring, Maui dalang , geus digawé kalayan leuwih dékade kaliwat jawaban mun duanana patarosan téh enya.

Kuring rék babagi hiji hal anu duanana patojaiyah jeung sugan hésé ngelek: nu nuju ngarengsekeun masalah pikeun Anjeun bisnis bisa jadi salah sahiji faktor ngawatesan tumuwuhna Anjeun.

Candak kasus Simon boga layanan dollar ritel bisnis multi-juta di California. Sasha téh lila asah bisnis klien sarta boga bisnis anu geus diwangun nepi awak jero pangaweruh industri dina kumaha carana ngajawab masalah dina dirina bisnis.

Ku kituna lamun anggota tim datang ka dirina sareng masalah customer, manéhna solves eta - dutchie bicycles. Lamun tim produksi datang ka dirina kalawan tangtangan, manéhna solves eta. Lamun anggota tim jualan datang ka dirina kalawan tangtangan, manéhna solves eta.

Jeung ku dirina ngarengsekeun sagala masalah ieu manehna sabenerna weakens nya bisnis.

Malahan mah rék nyorong diri ngagunakeun kaayaan ieu salaku kasempetan latihan mun palatih sarta tumuwuh jalma Anjeun.

Lamun tim anjeun brings Anjeun masalah, ngareureuhkeun jeung nanya, "Naon pikir anjeun urang kudu ngalakukeun di dieu? " Atawa malah, "Mun kaputusan ieu nya éta 100% nepi ka anjeun, naon anu bakal mutuskeun? "

Pikeun taun kuring malah kungsi dua patarosan ieu ditulis dina kartu indéks 3x5 I taped up ku telepon meja kuring.

Naon ieu teu éta ngadorong tim anjeun dianggo pikeun ngajawab masalah sorangan. Lamun solusi maranéhanana mangrupakeun salah padet, malah lamun geus béda ti Hormat, hayu aranjeunna sorangan eta ku cara nyebutkeun hal kawas, "Muhun Jigana solusi anjeun téh salah sahiji padet. Hayu atuh nyaho kumaha gawéna lamun anjeun tiasa nyimpen kana peta ".

Lamun pikir idena nyaeta jalan kaluar basa, palatih éta pikeun manggihan solusi hadé.

Tanya, "Naha éta nu nganggap ieu leyuran katuhu? Kumaha saur anjeun téh ngabalukarkeun nyata ieu kaayaan? Teu sangka awal anjeun kumaha carana ngadamel ieu bener ngajawab yen masalah nyata? Kumaha carana sangkan X [variabel maranéhna teu ningali] faktor kana kaputusan ieu? " jeung sajabana

Dupi ieu nyandak deui waktu? Tangtosna. Ieu kirang emotionally satisfying pikeun anjeun? Sumuhun. Tapi éta leuwih emotionally rewarding pikeun staf anjeun? Sumuhun. Teu ngalakonan eta cara kieu tumuwuh sarta ngamekarkeun staf anjeun sangkan aranjeunna beuki loba kabisa kana waktu? Anjeun bet.

Di dieu aya sababaraha deui pikiran rusuh pikeun mantuan Anjeun hadé tumuwuh tim anjeun versus ngan jumping di na ngarengsekeun masalah maranéhanana pikeun aranjeunna.

  • Ieu méré Anjeun kasempetan latihan dunya nyata hébat anu pribadi bermakna pikeun staf Anjeun. (Mikir naon kukituna anjeun kudu mayar ka parusahaan latihan pikeun nyieun peran hiji maén kawas tangtangan anjeun meunang mun palatih anggota tim anjeun ngaliwatan!)
  • Mun tantangan asalna nepi deui jeung deui, tinimbang ngan nempatkeun seuneu kaluar, digawekeun ku anggota tim anjeun ningali kumaha anjeun bisa nyegah tina lumangsung deui, atawa sahenteuna nurunkeun frékuénsi atawa odds tina eta lumangsung deui. Dupi anjeun tiasa nyaring Sistim anjeun? karéta hadé anggota tim sejenna? Simplify workflow nu? Misahkeun kaluar léngkah? jsb. Barina ogé, kumaha hadé pikeun némbongkeun hormat nu ningali anggota tim anjeun sakumaha pinter, boga kabisa, jalma kompeten anu bisa ngajawab tantangan, lamun di kali ku asah saeutik.

Good tuah empowering tim anjeun pikeun tumuwuh sarta nyumbangkeun deui bisnis nu.

Lamun ngarasakeun ideu kuring dibagikeun, teras kuring ajak anjeun ngundeur salinan bébas tina buku newest kuring, Ngawangun hiji Usaha, Henteu a Proyék . Klik di dieu pikeun detil lengkep sareng pikeun meunangkeun salinan complimentary Anjeun.