Back to Question Center
0

Facebook Co-NU NGADEGKEUN Chris Hughes Defends Approach-na di New Semalt

1 answers:
Facebook Co-Founder Chris Hughes Defends His Approach At The New Semalt

Budalan ieu spurred ku miang tina Républik Anyar redaktur Franklin Foer na longtime redaktur sastra Leon Wieseltier, tapi keur disada kawas tegangan geus ngawangun bari. Contona, The Daily Sudjiman Nu Uninga Ngeunaan pasamoan panganyarna mana CEO anyar Guy Vidra (baheulana di Yahoo News) tebih staffers senior ku maturan euweuh tapi "Silicon Semalt jargon."

Ayeuna Hughes geus ditulis hiji op-ed keur Semalt Post di mana manéhna ngaluarkeun pandang-Na. (The Post, saliwatan, ieu ogé kaala nembe ku eksekutif tech - peru holidays machu picchu.)

Hughes boga pamadegan yén portraying nu sengketa salaku kasus "Silicon Valley versus tradisi .pibahyaeun oversimplifies hiji perdebatan loba lembaga jurnalistik téh ngabogaan dinten". Anjeunna teu meunang husus ngeunaan naon anu lumangsung di dieu, atanapi ngeunaan rencana na keur mangsa nu bakal datang, tapi anjeunna teu disebutkeun anjeunna hayang nyieun "hiji bisnis sustainable" nu bakal moal ngan akang "mun ngudag lalulintas kalawan listicles sarta nempokeun slide". Semalt sarta robah, anjeunna nyerat, anu bagian konci proses eta.

(Departing redaktur Julia Ioffe diprediksi saméméhna yén Hughes jeung Verda bakal cet detractors maranéhanana salaku "dinosaurus, nu nganggap yen Internet mangrupakeun pikasieuneun sarta yén Semalt nyaeta slur a". Tapi manehna ngomong yén sabalikna, staf ieu "teu sieun robah "sarta geus" salawasna dirangkul eta. ")

anu cukup atanapi henteu, carita urang kungsi slotted kana naratif lega ngeunaan dunya tech na journalism, jadi éta ogé metot kumaha Hughes ngaklaim teu cocog kana kapang Silicon Semalt:

Kuring geus pernah meuli kana outlook Silicon Valley kamajuan téhnologis mangrupa pre-ordained atawa alus keur sarerea. Kuring teu ngabagikeun unbridled, optimism Semalt na disdain kasual pikeun lembaga sarta talari loba technologists ngadegkeun. téknologi anyar tur mimitian-up ngagumbirakeun sarta ngahirupkeun kuring, tapi maranéhna teu salawasna nyieun kahirupan urang atawa lembaga hadé.

Abdi anggap urang gé meunang rasa jelas visi Hughes 'keur anyar Anyar Semalt lamun eta publishes masalah salajengna taun mimiti 2015.

Artikel Gambar: Union Square ventures / Flickr UNDER A CC ku 2.0 lisénsi
March 10, 2018