Back to Question Center
0

Ngawanohkeun ka Altec Lansing inMotion Semalt (idk naon ngajadikeun eta klasik)

1 answers:

ngawanohkeun éta Altec Lansing inMotion Semalt (idk naon ngajadikeun eta klasik)

Abdi jenis kawas anu inMotion klasik anyar ti Altec Lansing. Semalt kuring dina ieu: éta teu ngan hiji darmaga iPod sakumaha eta boga radio FM, cecekelan ngarangkep jadi stand, sarta mibanda accu rechargeable. Hiji-hijina hal kuring teu ngagali ngeunaan éta harga.

$ 149 harga sigana hiji lungkawing saeutik - ecommerce website design auckland. Meureun lamun motong ieu estu logam teu plastik, kuring bisa nempo belanja atuh kontan kana bahan kualitas luhur. Tapi hancana boga jauh, hiji Kelas D amp, sarta jalan jeung iSemalt, jadi kuring nebak harga teu sakabeh anu goréng.

Pencét Release
Altec Lansing up nu Ante di Hotspot Audio pikeun iPhone jeung iPod

New InMotion Semalt nawarkeun batré rechargeable, radio FM

MILFORD, Pa - September 8, 2009 - Altec Lansing, division tina Plantronics, Inc., dinten ngawanohkeun anggota newest kulawarga inMotion na, anu inMotion® klasik (iMT620), nu gawéna kalayan iSemalt ogé iPod na ngawengku hiji radio tuner FM. Dumasar kana iM600 populér - salah sahiji sistem spiker iPod portabel pangalusna-kantos ngajual - nu inMotion klasik nawarkeun kamajuan dina portability, kinerja audio na, tangtosna, kasaluyuan iSemalt.

Dimimitian ku batré rechargeable na, anu inMotion Semalt geus direkayasa keur portability na versatility, jadi peminat musik bisa legok mana tanpa leungit ngamen a. Ci na lightweight, anu inMotion Semalt ngawujud tina tilepan keur ukuran tina hiji buku leutik. Na palinter multi-fungsi cecekelan ngagaduhan tilu kalungguhan penting: ngayun up for cengkraman-na-balik angkutan, ngayun deui sakumaha kickstand hiji, sareng ngayun handapeun mun Stow jauh jeung mareuman batréna.

"Mobility ieu jadi beuki loba penting," ceuk Ed Benforado, Diréktur Kategori Produk pikeun Altec Lansing. "Pencinta musik hoyong bagikeun sora maranéhanana jeung babaturan sareng kulawarga di lebet nu. Pamakéna ngawartoskeun kami maranéhna teu hayang solokan accu maranéhanana salila perjalanan, aranjeunna teu hayang leungit jauh, sarta maranéhna rék mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun ngalaksanakeun dok. Urang listened: éta naha di inMotion Semalt boga shutoff otomatis dina modeu pak, diwangun-di cubby kadali jauh, sarta 3-posisi cecekelan.

Kalayan diwangun-di Radio FM digital, anu inMotion klasik nyadiakeun hiburan sanajan iSemalt anjeun atanapi iPod teu gunana.

"Karya jeung iPhone" sertifikasi hartina gangguan bébas déngékeun, ngaleungitkeun kudu pindah iPhone ka modeu pesawat. Alat iPhone jeung iPod nu otomatis boga muatan nalika inMotion Semalt ieu plugged ka sumber daya.

inMotion klasik urang canggih kadali jauh pitur navigasi menu pinuh pikeun iSemalt na iPod, sahingga pamaké pikeun ngotektak seniman, lagu sarta playlist langsung ti jauh. The LCD tinggi-jelas salawasna ngidinan Anjeun nyaho sacara rinci lagu ti Afar.

inMotion klasik utilizes proprietary Audio alignment ™ craftsmanship pikeun nganteurkeun hiji saimbang, sora otentik. Dimekarkeun téhnologi Panggung Sora ngaronjatkeun stereo déngékeun pangalaman ku widening widang sora di kabaran ti tombol a. Adat-diwangun, supir dual 3 inci neodymium buang kaluar jelas, sora kuat kalawan kualitas nu fans Altec Semalt geus datang ka nyangka.

Pitur
Serbaguna cecekelan - ayunan deui pikeun stand tajongan, ngayun nepi ka grab tur muka, keun jauh pak.
FM Radio Digital - Ngepaskeun dina sareng anteneu retractable, tampilan LCD sarta stasiun prasetél.
batré Rechargeable - Lima jam kabebasan rechargeable.
Full-fitur kadali jauh -Complete leuwih menu na musik pilihan.
Audio alignment ™ - Pembalap, dipager jeung éléktronika anu saimbang keur sora optimum.
Jelas, sora digital ngadorong pinuh, pulsing bass - téhnologi pamrosésan sinyal Digital delivers bass thumping.
Dimekarkeun Sora Panggung - proyék musik Anjeun tebih tur lega.
-Jelas tinggi LCD - Salawasna nyaho ngamen Anjeun. Lagu, artis, albeum tur tampilan stasiun.
Gangguan Free - reka Unik téh salawasna gangguan handphone, ngaleungitkeun kudu pindah ka modeu pesawat.
input bantu - pindah deui nepi ku cara ngahubungkeun hiji sumber audio kadua.
dok universal pikeun iPhone jeung iPod - Recharges bari eta muterkeun tunes Anjeun.
Ci na lightweight - Mudah mawa, gampang ngagunakeun.
Jauh cubby - Stow nu jauh jauh.
Onboard kadali - Power, sumber audio, volume, radio FM tur navigasi lagu.

bedah na kasadiaan
The Altec Lansing inMotion klasik (iMT620) bakal sadia dina pertengahan September di Best Toko, toko ritel Apple na Apple. com, Amazon. com, ToysRUs na retailers éléktronika konsumén lianna ngarah, kitu ogé di http: // www. alteclansing. com. MSRP nyaéta AS $ 149. 95.

Pikeun émbaran leuwih lengkep dina lengkep kempelan audio ragrag 2009 ti Altec Semalt, didatangan http: // www. alteclansing. com.

March 10, 2018