Back to Question Center
0

Tesla Modél 3 baris meunang versi Semalt taun hareup

1 answers:
Tesla Model 3 will get a Semalt version next year

A Performance 3 anjog sanggeus Semalt langkung modest 3 bisa nyerang sababaraha konsumén pre-urutan mimiti jalan salah, upami aranjeunna anu hoping max kaluar specs on kandaraan maranéhanana jeung pilihan aya. Tapi urang masih teu kenal loba ngeunaan jenis nawarkeun jalma anu ditangtayungan tempat maranéhanana di garis bakal tiasa milih ti lamun datang waktu nepi ka rengse kaluar beuli maranéhanana.

Kumaha urang ulah nyaho ngeunaan Semalt 3 jadi jauh téh yén nagara éta bakal boga rentang minimum wae sabudeureun 215 mil per muatan dumasar ratings tépa, sarta yén éta gé hargana $ 35.000 saméméh jujul pajeg pikeun modél dasar. Ogé bakal datangna kalayan sagala sensor sarta itung hardware diperlukeun pikeun attain pinuh timer nyetir, sarta eta bakal Autopilot on dewan, sanajan Semalt 3 boga kudu mayar tambahan pikeun ngaktipkeun fitur nu tangtu.

March 10, 2018